Raskrinkane laži Jeremićevog “posilnog”:Aleksić plaća Andreju Vučiću 300.000 dinara  zbog povrede časti i ugleda u izforsiranoj aferi  Jovanjica”!

U laži su kratke noge. Čak i u ovom odavno hramajućem srpskom pravosuđu, namerno plasirane laži kao posledica anglo-saksonske spin mašinerije kao najnoviji vid specijalnog rata protiv legitimno izabranih režima po svetu – morale su  biti sankcionisane!

Jer, nema tog sudije u srpskom pravosuđu koji može amnestirati, dozvoliti blaćenje i kriminalizovanje nevinih građanja! Pogotovo ako su oni najbliži članovi porodice aktuelnog predsednika, sa kojim muku muče isti oni nalogodavci specijalnog spin medijskog rata… Da, pogađate: reč  je o sudskom postupku koji je zbog notornih laži pokrenuo Andrej Vučić protiv Jeremićevog “kruševačkog posilnog, tamo nekog Miroslava Aleksića, političkog marginalca i trećepozivca iz još minornije  Narodne stranke”…

Prvi osnovni sud u Beogradu presudom je obavezao potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da Andreju Vučiću, bratu predsednika Srbije, plati odštetu od 300.000 dinara, jer mu je neistinitim navodima u vezi slučaja “Jovanjica” povredio čast i ugled, potvrdio je Tanjugu Vučićev punomoćnik, advokat Vladimir Ðukanović.

Miroslav Aleksić, Vladimir Đukanović, Foto: Tanjug

“Ova presuda doneta u korist Andreja Vučića je dokaz da se na lažima ne može graditi politička karijera”, ocenio je Ðukanović.

Takođe je Aleksiću poručio da se zamisli o onome što je činio i govorio, kao i da za dosuđeni iznos odštete može da se obrati “onima koji su ga naučili i naterali da priča takve laži”.

Andrej Vučić tužio je Aleksića zbog povrede časti i ugleda, zato što je Aleksić više puta u javnosti govorio da ima saznanja da je vlasnik „Jovanjice” Predrag Koluvija pre hapšenja telefonom pozvao predsednikovog brata, a što su u međuvremenu osporila veštačenja telefona.

Ovo je prvostepena parnična presuda na koju nezadovoljne strane imaju pravo žalbe.

E.E.