Raspada se carstvo monopola tajkuna Dragana Šolaka! Dok uzalud čeka srpsku političku – izgubio je englesku Premijer Ligu!!!

Skoro kao u narodnoj epskoj pesmi: Kragujevčanin Dragan Šolak, kažu najbogatiji Srbin u regionu i šire – niti će uspeti da osvoji vlast u Srbiji, niti će više uživati u monopolu na englesku Premijer Ligu!?! Izgleda da mu premijere nisu jača strana, ma koliko se trudio i živeo u obećanjima svoga “ poslovnog partnera u Srbiji, poznatog političkog profitera“ Dragana Djilasa!

0od svega će na kraju biti samo još jedna falš golf rupa u njegovoj biznis odmetničkoj biografiji prepunoj nepotrebne srbofobije i frustracija na svim nivoima…
Danas je objavljeno da engleska fudbalska Premijer Liga više nije za srpsko gledalište u vlasništvu Šolakove kompanije i njegov lični monopol!
Od sledeće godine, pa u narednih 6 godina, Arena TV Telekoma Srbije će imati eksluzivno pravo prenosa svih utakmica! Time država Srbija vraća u svoje okrilje ono što joj je bilo “ oteto“ megalomanskim i nezajažljivim apetitima novokomponovanih biznismena i potkupljivih državnih nameštenika…
Gradjani Srbije imaju pravo da na državnoj televiziji bez ikakvih ograničenja da prate najzanimljivije sportske događaje iz celog sveta! Taj video jaram koji im je godinama stavljao na grbaču Dragan Šolak je konačno zbačen!
I odmah su se oglasili Šolakovi “ medijski podrepaši, najedeni i podnapijeni“: Horski kukaju i plaču, sada se setili da spominju monopol i troškove…Do koliko juče, dok je “ premijere držao njihov donator i gazda“ – to i nije bila tema za medije i srpsku javnost!?
Bezpredmetnost ove i svih budućih kukumakanja narednih dana – isto su nebitna i bez predmeta iste su koliko i sve tužbe koje je Šolak pokrenuo diljem sveta protiv države Srbije…
Umesto da se bavi raspadom svoga “ rimskog carstva“ Šolak živi život u nekim novim Potemkinovim selima!? S tim što nam nije baš najjasnije ko je u ovom skeču kraljica Katarina Velika? Nije valjda da su Djilas I Šolak pomislili da je to ova “ nesretna Marinika“?!?
P.J.

D