Šabac: Tužioče, šta čekaš? Zar iskaz svedoka pred million TV gledalaca nije dovoljan? Istragu protiv gradonačelnika Zelenovića izgleda ne biste pokrenuli ni da lično pred TV kamerama prizna da je nudio pare odbornicima?! (VIDEO)

Svašta baš kao na vašaru. Ali, stvarno! Čak ni na onom izmeštenom šabačkom ( na mesto gde su padale NATO bombe) ne bi se dešavalo ono što se godinama dešava kod istražnih organa u ovom gradu.

Da li zbog neke samo njima znane virtuelne odbrane one čuvene “ lopovske dosovske demokratije” koja je celu zemlju zavila davno u crno, tek ovim šabačkim “muljatorima pripravnicima” – kao da dlaka sa glave ne sme da fali!? Kao da je ceo Zapad ustao u odbranu te “lažne oaze ljudskih sloboda i demokratije”. Ako o ljudskim slobodama i demokratiji možemo i pričati, o “tiraniji, apsolutizmu i teroru koji se sprovodi nad gradskom kasom ( narodnim parama) – nema ni govora! Stvari su jasne i čiste kao suza! Kao rosa…
Ali, šta to vredi, kad šabačka dva tužioca ne samo da ne veruju svojim očima u ono što vide i čuju, nego ne veruju ni stotinama hiljada gledalaca?! Da li i oni treba isto “ da ne čuju i da ne vide, ono što su čuli i ono što su videli”!?! Kao carevo novo odelo, koje nije uopšte imao, ali niko to nije smeo javno da kaže: da je car zapravo go?
Eto, godinu i više dana, niko od državnih istražnih organa ne sme da kaže ono što su svi videli i čuli: da je gradonačelnik Zelenović parama hteo da kupi odbornike? Jer, izgleda samo jedan čovek u Šapcu “to nije video i nije čuo”… A, njegova je izgleda i dalje poslednja… Kao da je veliki vezir, vlastelin… Šta li već?
U inat njemu, u inat državnim službenicima koji ne rade svoj posao za koji su plaćeni i u inat i državi koja ima te “nesrećne službenike”, ponavljamo TV snimak, kao direktan prenos dokaza nekažnjenog kriminala na šabački način?!
Ljudi, potražite sami odgovor zašto država u Šapcu ćuti i pravi se gluva i nema?!
E.E.

 

Оставите одговор