Šabačka imaginacija: Apel “epidemibuzdologa” Zelenovića: “ Lave zadruga je za nas spas, a za tebe spoznaja, da nema granica u budalastinama”….

Otvoreno pismo Nebojse Zelenovića i njegovih saradnika Željku Mitrovicu

Dragi nas Žeks,

Na samom početku ovog pisma da ti se izvinem za sve loše sto sam ikada izgovorio o tebi i tvojoj televiziji.Nadam se da shvataš da to nisu bile moje reci već narucena pljuvačina stranih ambasada za koje sam do juče radio.Nista licno veruj mi na rec.I nadam se da mi bar ti verujes kada mi već ne veruju moji sugradjani koji me realno i ne zaslužuju ovakvog kakav sam.

Moja molba je da u septembru ako je ikako moguće mene i moju ekipu ubaciš u Zadrugu 4.Mi ostajemo bez svih privilegija ovde,dolaze “zli naprednjaci” i najbolje bi bilo da se sklonimo na izvesno vreme.Ja znam da bi nas narod najradije video u zatvoru ali je nama kao format mnogo prihvatljivija Zadruga.I nećeš se pokajati.Mi smo ozbiljan cirkus koji ti garantuje visoku gledanost.
Zamisli samo mene i Kristijana Golubovića na istom mestu.On ozbiljan kriminalac i ja ništa manji.Njega ulica vaspitavala a mene Dusan Petrovic.On dolazio do love kako je mogao a ja sve kroz papire.Da mu objasnim šta je kriminal i kako se krade od države.Brzo i efikasno.Jedino da mi garantujete bezbednost jer kada čuje da sam bio u Peci i da sam sedeo pod zastavom tzv države Kosovo bojim se batina.Ali bojim se ja ceo život svega i svačega na kraju krajeva.

Zamislite da udju sa mnom Nemanja Pajić i Sovranije Čonjagic.Pa nema te starlete koja im se ne bi obradovala.Nemanja ih doduše sve i poznaje zahvaljujući svom kumu i orgijama po Fruškogorskim vilama i korišćenjem svega i svačega.A Sovra bi bio apsolutni hit.Zene u kući bi odlepile kada bi ga videle onako markantnog sa onom bradicom u beloj majici sa logom sponzora “Afrička šljiva”.Crnobarska sex masina na delu.Toliko bi unesrećenih,ocvalih i posrnulih zena zvalo i glasalo za njega da bi se iznenadili kao i ja rezultatima izbora u Šapcu.

Poveo bi i načelnika gradske uprave Vasića.Ozbiljan alkos i budala.Onaj Filip Djukic sto bio u Zadruzi pije samo kada je zurka a ovaj moj ne pije samo kad spava.Takav idiot ti treba veruj mi Žeks.

Razmisli o ovome i javi mi.Znacio bi nas ulazak i milionerima Kovacevicima da imaju o čemu da pišu posto nakon dolaska naprednjaka na vlast verovatno o politici više neće.

Mada bi i oni mogli sa nama da udju kao oni Kulici ili Djoganijevi.Nisu ništa gori od njih.Cirkus od porodice.

U iščekivanju tvog odgovora puno pozdrava mom dragom Žeksu od bivšeg gradonacelnika Šapca…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *