Šabački Arsen Lupen u akciji: Zelenović se državi Srbiji ruga i smeje u lice: Neće da završi izbore, ali zato će opet da “ ukrade” pare iz gradske kase!?!

Virtuelni gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović ne samo sto je jedan od direktnih saučesnika za širenje zaraze u ovom gradu – nego je opet krenuo na gradsku kasu, kao Arsen Lupen ili nadaleko čuveni bagdadski lopov?!
Za danas, u vreme kada je po izricito njegovoj volji i naredbi Krizni štab proglasio vanredno stanje – odlucio se da sazove bivšu gradsku Skupstinu kojoj je istekao mandat, a on lično nije dozvolio saziv nove!? Sada mu korona nije problem da se odbornici okupe u dvorištu gradskog zdanja? Šta će biti ako padne kiša? Hoće li pod kisobranima, onako aklamacijom, vikom i držanjem odobravati ono sto “ Arsen Lupen” bude javno tražio?

A traži nesretnik pare! Šta bi drugo šabački dahija, prvi do velikog vezira Dukaja od mutne Save…
Da li će iko pitati tog čoveka basta je potrošio sve pare planirane za ovu godinu, kad već u julu traži rebalans? Jel ih potrošio na divlju virtuelnu bolnicu u ekonomskoj školi ili na “ tatine terevenke” i političke troškove oko izbora u kojima je prošao kao mis na mrazu?
Ili, pare mu trebaju da se spremi za novu kupovinu glasova, kao sto je to uradio u njegovo ime izvesni Dragan Gligorić 2016. godine? Sistem je izgleda isti, samo se menjaju glumci u lutkarskom pozorištu Dušana Petrovića…
Ima li ikoga u Srbiji, počev od sudova pa do ministarstva za lokalnu samoupravu ko može stati na put bahatoj političkoj neznalici i licemeri Nebojši Zelenovicu!!! On se gradjanima Šapca smeje u lice?! Ruga. Ne dozvoljava da se izbori okončaju, jer je izgubio vlast, pa sada hoće” još malo para “ da izvuče iz gradske kase… Za nedaj bože!
Da se čovek prekrsti i levom i desnom! I ranije je bilo bahatih vlasti, ali kao ova NIKADA!
Ekipa Njuz Šabac

Оставите одговор