Šabački cirkus u režiji Dušana Petrovića i dalje radi: GIK poništio ponovljeno glasanje na 20 od 27 biračkih mesta?!? Konačnu reč daće ipak Upravni sud!!!

Noćašnja sednica gradske Izborne komisije u Šapcu ličila je na pravu špansku seriju u kojoj se više ne zna “ko je protiv koga i zbog čega”?! Ali, jedno je sigurno, da su posle Zapadne Srbije poslušnost Zelenoviću i Petroviću počele da otkazuju i takozvane manjinske stranke! Tako je dr Dejan Pavlović, kao predstavnik Evropske zelene stranke glasao u većini predloga protiv predloga Zelenovića za poništavanje izbora na čak 19 biračkih mesta?! 

A, kad su Zelenovićevi članovi komisije shvatili da će opet biti preglasani, brzometno su odlučili da iz glasanja izbace člana Ruske stranke, jer, navodno ne može da bude na listi odbornika i da bude predstavnik stranke u GIK?!

A, kad su shvatili da ni to nije dovoljno za željenu odluku – “iz Dušanovog šešira” izvadili su još jednu odluku, da se glas predsednika GIK u slučaju nerešenog dvostruko važi, pa su time ipak progurali poništavanje izbora na svih 19 biračkih mesta?!? Što znači da će opet Upravni sud morati da stavi tačku na ovaj šabački cirkus u vreme kad nije čuveni vašar…

A, šta je sve prethodilo sednici GIK moglo bi jedva da stane u obimnu špansku seriju…

Nekada i gubitnici mogu da izgledaju bar kao Pirovi pobednici!

Ali, to Nebojši Zelenoviću, sada već bivšem gradonačelniku Šapca, očigledno se neće desiti…Umesto da časno i korektno prizna poraz i posle ponovljenih izbora, on i dalje srlja u ponor iz koga ga nijedna Fajonka ne može izbaviti?!

To šta on radi od njegovog života je njegova lična stvar, ali nema pravo da zagorčava život svojim sugrađanima, koji su mu dva puta rekli “zbogom”!?! 

Umesto da se spakuje i ode iz zgrade Arhiva, Zelenović i Petrović kupuju još neki dan na vlasti sa do sada nezapamćenim pritiskom na članove Izborne komisije… I dok Zelenović priča “gluposti” i traži opravdanje u svima drugima za izborni debakl, samo ne u svojoj ličnoj opseni i nesposobnosti – dotle Dušan Petrović “vrišti od muke, viče i preti kako su mu svi mnogo dužni, kako mu duguju poslušnost i slične gluposti”…

Ni jedan ni drugi uopšte ne shvataju da je njihov brod potonuo, da su svojim ličnim bezobrazlukom i bahatošću paralisali ceo grad?!? 

Ništa ne funkcioniše, gradska Uprava ne radi, ne sprovode se preko potrebne javne nabavke, nema organa vlasti za vrlo bitne odluke?! I čeka se neka nova korona, neka nova pošast kao spasenje za ova dva politička utopljenika!

Petrović i Zelenović se i na ovaj način svete sugrađanima koji nisu glasali za njih, zbog čega Upravni sud i kompletna država ovaj cirkus mora pod hitno zaustaviti!

Skoro dve trećine građana Šapca se izjasnilo za bolji život sa boljim ljudima na čelu grada! I šta je tu sporno? Ništa! Osim dva čoveka koji više i ne znaju gde se nalaze… Mržnja prema svima koji nisu sa njima do te mere ih je obuzela – da su sasvim “pogubili razum”!? Od laži im se pričinjava istina i na nju teraju sve oko sebe da prihvate kao nešto sasvim normalno…

Ne razumeju da normalno tek predstoji, a da sve nenormalno sa njima odlazi u nepovrat…

Ekipa Njuz Šabac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *