Šabački “Zulum aga”, zasmejavao gradske odbornike tvrdnjom kako se cela država na čelu sa Aleksandrom Vučićem plaši njega?!?

Otvoreno i direktno, ono što svi Šapčani znaju, ali samo odabrani javno govore za Embargo…

Ko je juče gledao direktan prenos sednice Gradskog parlamenta, taj nije ostao imun na pretnje čuvenog šabačkog “Zulum age “ Nebojše Zelenovića!?
Ustade “Zulum aga” i za govornicom izjavi kako se cela država na čelu sa Aleksandrom Vučićem plaši njega i njegovog puta za Strazbur? Da režimska TV Šabac nije u tom momentu utisala ton čuo bi se grohotan smeh skoro pa cele sale, jer su se i oni iz njegovih redova smejali njegovim koještarijama…Doduše krišom, a najviše vrli Boža Katić i njegovi sledbenici. Boža sam sebe prati, jer su ostali sledbenici, uključujući i najbližu familiju, odustali od njega takvog, kakvog ga je Bog stvorio.

Zapretio “Zulum aga” državi Srbiji kako ide da se žali na nju i kako će da traži nekakve monitoringe nad njenim institucijama!? A zaboravlja da nije zaštićen od šabačkog suda i tužilaštva, da bi sam on odavno trebao biti pod danonoćnim monitoringom u posebnim ustanovama koje se zovu Zavodi za izvršenje krivičnih sankcija!?
Kuka “Zulum aga “na majku Srbiju i ne može da shvati da neko može da ga pita za tamo nekih 5miliona eura koje su on i njegovi saradnici “pokrali”? Poziva se na saradnju sa Peći i kako oni koji upravljaju tim gradom žele saradnju samo sa njim tj njima… I to je istina .
Evo i ja priznajem i verujem “Zulum agi”.A znate li zašto?…Zato što je teško danas u Srbiji naći čoveka ( izdajnika) koji je spreman na saradnju sa onima koji su činili zulum nad srpskim narodom na Kosovu. A čelnici Peći su ga našli u šabačkom “Zulum agi”.Da misliš o našem narodu na Kosovu, a ne o šiptarskim interesima u Srbiji, izašao bi juče i pohvalio se, koliko je pomoći donirao svom narodu na Kosovu? Naravno, ako se još uvek osećaš Srbinom?

Ko je sem tebe lično imao bilo kakve koristi što si išao u tu posetu koja je plaćena iz džepova Šapcana i ko se radovao na Kosovu tvom dolasku sem tebe samoga i tvoje šiptarske bratije …? I ne sumnjam da će ti bratija uzvratiti posetu vrlo brzo samo što nismo sigurni da će te zateći na istoj adresi…
Postaješ nervozan “Zulum ago”! Pogledaj se za govornicom.Treseš se dok govoriš kako te se drugi plaše!? Zato te tvoj mentor, a u stvari “pravi broj 1” nikada nije previše ni cenio.. Jer zna, da imaš strah od svakog narednog dana, hoćeš li ga dočekati na slobodi? Neki se sa životnim strahovima nose kao ljudi, da li i ti? I dobro je što te strah, jer ne možeš da vidiš podsmeh ljudi oko tebe koji se zabavljaju na tvoj račun. Znaju da si “spreman za put” …Čeka se samo destinacija…

E.E. ( Sveznalica)

Оставите одговор