Šabić kao jahač na krilima mržnje svega što ima veze sa aktuelnim vlastima

Reagujući na izjave poverenika za informacije Rodoljuba Šabića o novootkrivenom spomeniku u Novom Sadu, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, naglasio je da najbolje svetske konjaničke skulpture nisu u saglasnosti sa tim tzv. Šabićevim pravilom.

Naime, Šabić je izjavio da je spomenik kralju Petru I Petroviću, koji je nedavno otkriven u Novom Sadu povodom dana presajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji nekonvecionalan, jer kako kaže, nije po pravilima.

On je naime, hteo da se napravi pametan ali i da iskoristi priliku da ispljuje urađeno. Pa je tako i izneo svoju verziju pravilnika.

Autor: facebook/Goran Vesić

Na ove njegove navode, odreagovao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je na svom fejsbuk profilu napravio detalju analizu i objasnio da je Šabić sa ovom izjavom ispao nezunalica i kako kaže, praznoglavac.

– Ovako izgleda kada Šabić hoće da ispadne pametan a obična je neznalica i praznoglavac. Najbolje svetske konjaničke skulpture nisu u saglasnosti sa tim tzv. Šabićevim pravilom. Biće da je ovde reč o već poslovičnoj Šabićevoj mržnji prema ovoj vlasti kao i mržnji prema kralju Petru Karađorđeviću i činu prisajedinjenja Vojvodine Srbiji – napisao je Vesić i dodao:

1. Spomenik Petru Velikom u Petrogradu. Koji je umro prirodnom smrću.

2. Marko Aurelije na Trgu Kampidoljo u Rimu koji je umro prirodnom smrću tokom rata.

3. Spomenik Viktoru Emanuelu Trećem, kralju koji je ujedinio Italiju i koji je umro prirodnom smrću.

4. Viktor Emanuel Treći u Veneciji.

5. Nikolaj Prvi Romanov u Petrogradu.

6. Napoleon Bonaparta u Šerbur Oktevilu. Svaki učenik viših razreda osnovne škole zna kako je umro Napoleon Bonaparta.

Autor: facebook/Goran Vesić

Autor: facebook/Goran Vesić

Autor: facebook/Goran Vesić

Autor: facebook/Goran Vesić

Autor: facebook/Goran Vesić

Autor: facebook/Goran Vesić

Оставите одговор