Sad udario i na Vojsku Srbije: Zelenovića ni korona ne može da zaustavi u obmanjivanju javnosti!!!

Gradonačelnik Šapca bi trebalo da zna, da nema više neupućenih gradjana Srbije, a pogotovo ne u Šapcu, koji bi naseli na novu priču mesarevog sina o tome, kako je u najtežim trenucima po sve nas, eto vojska Srbije, nekom majka, a nekome maćeha!? I gle čuda, u zvaničnoj izjavi na jednom novom beogradskom opozicionom portalu ( sa očigledno starim namerama iz iste medijske kuhinje), “švercerski je istranžirao ”  novu medijsku obmanu, kako Vojska Srbije nije htela da mu ustupi 300 vojničkih kreveta za improvizovanu bolnicu u borbi protiv korona virusa!? 

Dodaje dalje u istom tekstu, “dični gradonačelnik Šapca, kako mu nije jasno zašto  ministar odbrane VS širi mržnju u ovako teškim vremenima”… Usput se hvali, kako su taj problem ipak uspeli sami da reše, a time i smeštaj lakše obolelih od korone virusa?! Dodaje i to, da su posle pet dana odgovorili mu iz Generalštaba Vojske Srbije  da zbog “ nedostatka kapaciteta nisu u mogućnosti da pozitivno odgovore na tu molbu”?! Na kraju, Zelenović licemerno spominje da ih “nepremostive političke razlike u ovom trenutku ne bi trebalo da odvajaju njegga i ministra odbrane”…

Reče Zelenović i to, da su kupili 120 kreveta sve sa dušecima, pa bi valjalo razmotriti mogućnost da mu se dodeli neka velika medalja za učinjeno, možda i zbog toga što je šabačke penzionere ostavio bez ikakve pomoći u hrani, jer njegov Krizni štab, još uvek tek razmatra mogućnost kako to da odradi, dok su u Beogradu volonteri spakovali i podelili 173.000 poklon – pakete teške 8 kila hrane za najstarije sugrađane!

Ipak, istina ovog slučaja je malo drugačija i samo još jednom potvrđuje dvostruko lice jednog te istog čoveka, koji je sa poplavom stigao u fotelju gradonačelnika, a koga će poplava glasača sigurno oterati tamo odakle je i došao… “ U Dušanov šešir političkih zamorčića”…

Istine radi, Vojska Srbije je u zvaničnom saopštenju rekla ono što je Zelenović svesno prećutao, “ da  vojničke krevete raspodeljujemo tamo gde to naredi republički Krizni štab za suzbijanje bolesti COVID-19. Zato smo odbili  zahteve za krevetima Zrenjanina, Prokuplja, Čačka i Šapca.

Sramno je što gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović pokušava da Vojsku Srbije prikaže kao pristrasnu ili kao organizaciju koja ima  različit pristup različitim gradovima. Zelenović nije rekao da u Šapcu Vojska Srbije obezbeđuje Opštu bolnicu i gerantološku ustanovu i da je na usluzi svim građanima.

Tražimo od gradonačelnika da se uzdrži od politike u vreme borbe protiv virusa i da Vojsku Srbije poštuje kao što je poštuju svi građani  Srbije kojima služi”.

Na ovo komentar nije potreban.  Gradonačelnik Šapca valjda zna: Ne može da se postidi onaj koji obraza i nema!

E.E.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *