Šapčani su održali 58. po redu protest zahtevajući ostavke i raspisivanje prevremenih lokalnih izbora

Nezadovoljni aktuelnom gradskom vlašću koju predvodi gradonačelnik Nebojša Zelenović, jedan od lidera “Saveza za Srbiju”, Šapčani su održali 58. po redu protest zahtevajući ostavke i raspisivanje prevremenih lokalnih izbora.

Aktuelni rukovodstvo Šabac često ističe kao jedini opozicioni i slobodan grad u Srbiji, međutim, u ovom gradu mišljenje koje je drugačije od onog koje zastupa “Savez za Srbiju” i stranka “Zajedno za Srbiju” čiji je Zelenović predsednik, donosi opasnost.

Naime, na adresu Svetlane Stanković, odbornice SNS u Skupštini grada Šapca stiglo je pismo uznemirujućeg sadržaja a u kojem se na najogavniji način kritikuje njen angažman u Srpskoj naprednoj stranci.

– Nekima upadaju u dvorište, nekima šalju preteća pisma, nekima prete kako će izgoreti i tako dalje. Pitam Zelenovića da li je upoznat sa radom njegovih aktivista, da li je to njegova dozvola, da li je to po njegovom nalogu ili svako od njih radi ono šta hoće? – upitala je Svetlana Stanković.

Doktor Dejan Maksimović, poverenik Mesnog odbora “Kamenjak” GO SNS Šabac, rekao je da aktuelna gradska vlast u poslednjih 20 godina samo unazađuje nekadašnji Mali Pariz i javno upitao gde su nestale 2,7 milijardi dinara za kapitalna ulaganja.

– Oni ni jedan jedini projekat za koji su aplicirali nisu uradili. A sram vas bilo šta radite u komunalnom preduzeću. Ljudima kojima sleduje plata za taj najteži i najprljaviji posao koji rade, vi to oduzimate. Oduzimate im pravo na rad – rekao je dr Dejan Maksimović.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *