Šapčani, više očima ne mogu da vide Zelenovića,  zbog “pakta sa šiptarima iz Peći”!? Na Đilasov  miting za Beograd danas krenuo  poluprazan autobus!?

Lepo kaže naš narod. Dobar glas daleko se čuje, loš još dalje… Priča o “proneveritelju 5 miliona evra narodnih para iz gradske kase” dobro je poznata skoro svakom Šapčaninu. Rezignirano, svaki  građanin grada pokraj Save će vam direktno reći: “ Znamo da je to tačno, ali ne znamo šta se čeka? Zašto se ne hapse lopovi”?

I to traje mesecima. Svi iščekuju da država uzme “ stvar u svoje ruke”, da “pokaže i dokaže” da je jedini zaštitnik narodnih interesa i para… Ali, u međuvremenu, sadašnji prvi među jednakim političkim gubitnicima, zvani Nebojša Zelenović, navukao je mnogo veći gnev od svih “ proneverenih budžetskih sredstava”, zbog  “pakta sa djavolom”, kobajagi nekakava regionalna saradnja sa šiptarima iz grada Peći, pod okriljem EU, odnosno Austrije, a pred zastavama Albanije i divlje narko države Kosovo!? E, to je kap koja je prevršila meru, koja je oterala ionako maglovitu Zelenovićevu  priču o tobože gušenju lokalne samouprave, političkom kriminalu i pritiscima iz Beograda… Zelenović je najednom ostao na vetrometini, sa svilenim gajtanom u rukama svoga mentora “šabačkog Dona”, a pred nipodoštavajućim tretmanom kod Đilasa i Jeremića.

NIšta mu nije pomogla eksurzija do Strazbura, značajna koliko recimo jedan zlatiborski   seminar mesnih zajednica opština Duboki Do i Zelen Kade!?

Nije mu pomogla ni činjenica da je sada ON predsedavajući Saveza za Srbiju, kad ga ne priznaju Đilas niti Jeremić, jer je on i dalje kolateralna šteta njihovog sukoba sa “Don Dušanom”…

A, da je to zaista tako, dokaz su i ove naše fotografije koje su snimile razočarane pristalice Nebojše Zelenovića, kada su videli koliko se njih, istomišljenika danas pre podne okupilo za put u Beograd, na najavljeni Đilasov miting, kao fol srpske opozicije… Za Beograd je otišao poluprazan autobus….

P.S. Nije isključeno da su neke Zelenovićeve pristalice bojkotovale odlazak na Đilasov miting, jer nisu zaboravili kako je pre neku godinu, kao lider DS-a  vodio kampanju da se skinu sa vlasti “Dušanovi ljudi”!?

P.S. Na kraju ove najnovije političke šabačke farse, evo malo šale… Možda i zbilje?

Bane Trifunović o Saši Jankoviću (14.12.2018.): „Taj čovek nije opozicija u Srbiji, on je poslat da uništi ono malo opozicije što je ostalo“

Bane Trifunović o Đilasu (14.12.2019.): „Taj čovek nije opozicija u Srbiji, on je poslat da uništi ono malo opozicije što je ostalo“

Bane Trifunović o Banetu Trifunoviću (14.12.2020.): „Taj čovek nije opozicija u Srbiji, on je poslat da uništi ono malo opozicije što je ostalo“

 

Оставите одговор