Šapić na listu stavio kompletne porodice saradnika i prijatelja!? (2)

Izborna lista predsednika opštine Novi Beograd na sve liči, samo ne na političku priču:

Skoro niko od 48 Šapićevih kandidata za odbornike Skupštine grada nije na toj listi zbog toga što se svojim radom i znanjem dokazao u bilo kojoj oblasti života i rada – već samo zbog toga što je nečiji sin, brat,otac, muž ili neki drugi prijatelj ili srodnik!?

I ono što je posebno zanimljivo, po prvi put na listi nema Šapićevog ujke, Radeta Dedovića? Valjda zbog toga što ga najverovatnije očekuje debeli sudski postupak po podizanju optužnice protiv njega, sestrića i još nekih…

Ako je neko mislio da smo u prethodnom nastavku iscprli sve rodbinsko-prijateljske veze na Šapićevoj listi simbolično nazvanoj Šapić-gradonačelnik, grdno se vara!

Portalu Embargo tokom jučerašnjeg dana javilo se mnogo čitalaca nudeći konkretne, dodatne informacije  o tome ko su druga imena sa liste, potvrđujući ono što smo već konstatovali!

Na listi je broj 5 Mirjan Nešović, Šapićev blizak prijatelj, koji u opštini radi tek nekih mesec dana! Da je u politici jako bitna ta porodična sprega, dokaz je i ovaj slučaj: broj 21 na listi zauzima Marijanov otac Dragan Nešović! Ni to nije sve od Nešovića, jer Jelena ( sestra ili supruga Mirjana?!) zauzima na listi odlično 32.mesto!

Porodični odnosi dominiraju i kad su Stefanovići u pitanju: na 13.mestu je Nataša Stefanović, a na 37.Milica Stefanović! Upućeniji tvrde da su to članovi porodice člana opštinskog veća Marka Stefanovića!? Izgleda da su većnici posebno u modi kod Šapića, jer su roditelji Nenada Milanovića na 15. ( otac  Slobodan Milanović) I 26.mestu ( majka Vladanka MIlanović).

Šta tek reći za kandidata pod rednim brojem 20?  Radmila Tvrdišić je najbliži član porodice predsednika Skupštine opštine Tvrdišića!

Na začelju Šapićeve liste dominiraju članovi porodice Veljka Cupaća, šefa novobeogradskog kluba koji je na 27.mestu! Majku Mariju je smestio na 36.mesto, dok je na 41. Veljkova sestra Milja Cupać…

Na 14.mestu je Slađana Maksimović, upućeniji tvrde bliska rođaka Sofije Maksimović “desne ruke” Aleksandra Šapića!

E.E.

Оставите одговор