Šapić sakuplja potpise u zgradi opštine Novi Beograd!?

Ovaj čovek se stvarno sprda sa zakonima države Srbije:

Od rimskog Senata do danas, niko nije toliko zloupotrebljavao funkciju koju obavlja koliko to čini  Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd! Prostorije opštine juče kasno po podne je uzurpirao za svoje lične stranačke aktivnosti, ucenjujući sve do jednog  zaposlenog, da moraju dati potpis za njegovu izbornu listu!?

Usput rečeno, da li iko zna gde se nalaze službene prostorije njegove Grupe građana? Da li iko zna koliko ima zaposlenih u stranci koja, evo, nekoliko godina vlada najmnogoljudnijom opštinom u Srbiji?

Naravno da ne znate! Jer  je ovaj čovek poistovetio svoju stranku i jednu ozbiljnu lokalnu samoupravu!? Za njega kažu, da „ ni pekaru hleb iz svog džepa ne plaća“!!! I misli da je to OK!

Ali, zato Šapić koristi sve društveno, narodno kao svoje lično! Kao dedovinu ili očevinu!

Tako je i juče, kasno po podne i sinoć, prostorije u prizemlju zgrade opštine Novi Beograd Šapić pretvorio u kancelarije svoje stranke! Tu je do kasno u noć prikupljao potpise za svoju izbornu listu, jer je juče u podne zvanično objavljen datum beogradskih izbora!

A, kako je to izgledalo, najbolje svedoče reči jednog od zaposlenih, koji je morao da dođe i lično da potpis za Šapićevu listu:

– Sekretarica načelnice Uprave juče se „polomila zivkajući i pretećim glasom naređujući zaposlenima da odmah dođu u zgradu opštine sa ličnom kartom da bi stavili svoj potpis  za Šapićevu izbornu listu! Jer, valja skupiti nekoliko hiljada potpisa. Šapića već polagano hvata panika, rejting mu osetno pada, a strepi i zbog podnetih Krivičnih prijava…

Stvarno, gde to još ima da se opštinske prostorije koriste u lične stranačke aktivnosti, pa ma ko bio u pitanju? Šta tek reći o pozivanju zaposlenih, koji iz straha da ne izgube posao, sinoć su se „dovlačili  na prekovremeni rad“, u opštinu, ali za stranku Aleksandra Šapića!? To što se sve dešavalo u zgradi opštine – kao da nikoga nije briga. Šapić godinama radi šta hoće, opštinsku kasu troši kako i koliko hoće, zapošljava koga hoće… I sve to naravno radi „preko svojih satelita, dve gospođe“ koje žare i pale ovom samoupravom! Kao da i one predosećaju, da ovakva autokratija ne može još dugo trajati…

E. E.

Оставите одговор