Saša Paunović finansira beogradsku opoziciju!?

Našta se sve troše pare iz budžeta opštine Paraćin

Beogradska opozicija, u borbi za vlast na predstojećim izborima, (ne)očekivano dobila je veliko finansijsko pojačanje iz Paraćina!? I biće toga još do početka izbora… Beogradska opoziciona centrala, koja sve ovo drži u najvećoj tajnosti, veoma je zadovoljna darežljivošću kolege iz Paraćina, jer odavno znaju ko je najveći maher u Srbiji kad je u pitanju ispumpavanje para iz budžeta…
Naime, kako portal Embargo nezvanično saznaje iz dobro obaveštenih opozicionih krugova u Beogradu „iz Paraćina stiže lova“, kao nesebična i bratska pomoć u pokušaju rušenja aktuelnog režima na predstojećim beogradskim izborima. Ako se neko pita čija lova, odgovor je sasvim jasan. To su pare građana Paraćina, onih koji su još preostali za 17 godina diktature jednog čoveka, Saše Paunovića!? Mada on sebe i dalje predstavlja kao skromnog i siromašnog političara.
Onaj koji voli za sebe da kaže „ od mene u Paraćinu bogatijeg nema, jer su sve opštinske pare u mojim rukama“ kao „glavni tajkun“, gospodin Saša Paunović odlučio je da odreši, naravno tuđu, odnosno, opštinsku kesu, i pomogne svoje kolege u Beogradu, u pokušaju da pobede na budućim izborima – tvrdi izvor Embarga.

– Naravno, lako je njima da smisle modus po kome će ispumpati pare iz opštinskog budžeta i proslediti gde treba? Ako se neko pita zašto to radi, računica je, po njemu sasvim jasna: davanje para kolegama u Beogradu on tretira samo kao dobro „investiranje“, jer sa njihovom pobedom skaču i njegove šanse da opstane,da ne obuče, umesto listera, neko drugo odelo o državnom trošku… Da time izbegne odgovornost za brojne malverzacije i pronevere opštinske kase duge 17 teških godina za građane Paraćina?!
Nažalost, mnogi nisu želeli da čekaju njegov politički kraj, pa su pobegli „ glavom bez obzira“, u beli svet. A, oni koji su ostali, s pravom veruju da će svemu vrlo doći kraj. Da će brzo dočekati kraj jedne otužne političke karijere u kojoj je ovaj grad postao grad gladnih, beskućnika i gastarbajtera…
E.E.

Оставите одговор