Savetnik ministra unutrašnjih poslova Svetozar Vujačić: “Pojedini političari iz opozicije bi se obradovali atantatu na predsednika države, ali i neki visokopozicionirani političari u vlasti?!“

Saznanje da postoji organizovana mafijaška grupa na čelu sa Radojem Zvicerom ozloglašenim vođom “kavačkog klana“ koja radi o glavi predsedniku Republike Srbije uznemirila je građane, ne samo naše države već i Srbe širom sveta koji podržavaju rad Aleksandra Vučića. Ugledni advokat i savetnik ministra unutrašnjih poslova Svetozar Vujačić upozorio je da opasnost po predsednika vreba, kako “iz opozicije tako  i iz njegove neposredne političke okoline“.

“Političke pokrovitelje Radoja Zvicera treba naći i među onima koji bi hteli da budu predsednik države, a narod ih neće, pa im je jedina šansa da Vučića uklone fizički…svakako da i u SNS ima ljudi koji žele smrt Vučiću. To su tzv. spavači, koji izigravaju poslušnike i verne saradnike, a svaku priliku vrebaju da mu zabodu nož u leđa. Teško ih je otkriti, jer nema dokaza za njihovo delovanje. Ima ih, naravno, u Vučićevom okruženju, pa i među ministrima, iako su na tim pozicijama upravo zahvaljujući njemu i njegovom poverenju. On je od njih napravio politički značajne ličnosti, bez njega bi oni bili potpuno beznačajni“-reči su Svetozara Vujačića za Objektiv a koje se mogu pročitati u štampanom izdanju od 24.01.2022.godine.

Izjava gospodina Vujačića deluje otrežnjujuće i navodi na apel svima onima koji su zaduženi za bezbednost predsednika da pažnju svom poslu uvek drže na maksimumu. Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji i odlučan je da zada konačan i smrtonosni udarac kriminalnoj hobotnici koja je godinama harala na ulicama Srbije ugrožavajući direktno bezbednost naše države. Pored predsednika Vučića, najzaslužniji za razbijanje tog “začaranog kriminalnog kruga“ je i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i jasno je da on i predsednik predstavljaju prve mete onima koji bi ponovo da seju smrt na ulicama i nesmetano imaju “svoje ljude unutar policijskih i bezbednosnih struktura“.

Država je konačno jasno stavila do znanja da su prošla vremena kada je “mafija imala svoju državu“ i da razni Belivuci, Hrkalovićeve i Zviceri neće srušiti ustavni poredak Srbije niti izazvati građanski rat što bi mnogim “mentorima“ ovih monstruma koji prete predsedniku atentatom i odgovaralo.

Treba sve detaljno ispitati ine sme biti pošteđen niko, ama baš niko kome je namera bila da uz pomoć krvavog Zvicera eliminiše čoveka koji Srbiju neumorno vodi napred i koji je raskinuo sveze sa vremenima kada je mafija krojila političku scenu Srbije…

B.M.