SELEKCIJA SRBIJE OTPUTOVALA  U RUSIJU, NA EVROPSKO PRVENSTVO DO 22 GODINE!

Reprezentacija Srbije je otputovala na Evropsko prvenstvo do 22 godine, koje će se održati od 7. do 18. marta 2019. godine u Vladikavkazu, u Rusiji. Ovo takmičenje se održava u organizaciji Evropske bokserske konfederacije (EUBC) i okuplja najbolje boksere uzrasta do 22 godine. 
Reprezentaciju Srbije koja je krenula put Vladikavkaza čine takmičari: Dušan Janjić (52kg), Veljko Gligorić (56 kg), Dejan Dašić (69 kg), Aleksa Marković (75kg), Nikola Stevanović (81 kg) i Marko Docić (91kg). Reprezentaciju Srbije predvode selektor Miodrag Perunović i Dušan Mileusnić, trener selekcije. Sa reprezentacijom Srbije je krenuo i sudija Aleksandar Vučićević, koji će suditi mečeve Evropskog prvenstva i koji je jedini predstavnik naše zemlje u sudijskoj organizaciji na ovom događaju. 
„Srbija ima mlad i perspektivan tim, sa dobrim i kontinuiranim radom i rezultati će biti vidljivi. Na evropskom šampionatu učestvuju najbolji takmičari, očekujem da naši momci daju svoj maksimum i da na najbolji način reprezentuju svoju zemlju“ istakao je selektor Perunović prilikom polaska. 
Srbiju će takođe na Evropskom prvenstvu predstavljati i Dragoljub Radović, kao tehnički delegat, a prve borbe počinju 8. marta.
Please follow and like us:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *