Siguran put 

Narod u Srbiji je na prethodnim izborima izabrao svoj put. Put u sigurnu budućnost.

Narod od 2012. godine pa do danas je na svim izborima izabrao prvi put. Pravi put. Dobar put.
Alternativa je bila drugi put. To je put nastavka uništavanja naše finansijske politike. Na sreću izabran je prvi put, koji predstavlja jačanje naše države i u ekonomskom i u svakom drugom smislu. Tako je Srbija birala i 2012. i 2014. i 2016. i 2017, i prošle godine, i tako će, Bože zdravlja, birati svih narednih godina. Tako je bilo i na svim lokalnim izborima u proteklih devet godina. A zašto? Zbog budućnosti naše dece, zbog interesa i naše države i njenih građana.
Kad govorim o finansijama, moram da istaknem, upravo zahvaljujući najboljoj finansijskoj politici u modernoj srpskoj istoriji, pun je budžet Republike Srbije. I u ovom teškom vremenu borbe protiv korona virusa imali smo i imamo dovoljno novca u budžetu i za nabavku respiratora i vakcina i izgradnju kovid bolnica i ulaganje u zdravstveni sistem.
Isto je tako i kada je u pitanju ulaganje i u otvaranje fabrika, novih radnih mesta, kao što smo imali danas prilike da vidimo, i što se tiče izgradnje novih puteva, auto-puteva, svih vrsta puteva i, naravno, što se tiče izgradnje i otvaranja novih škola i predškolskih ustanova.
Sve to imamo zahvaljujući tome što više na vlasti nisu oni koji kradu i otimaju.
Imali smo prilike da vidimo kako je to kad vode finansijsku politiku oni koji su sada u opoziciji a bili su na vlasti.
Nema oblasti u našoj Republici Srbiji a da država ne ulaže u tu oblast, da li je to sport, omladina, kultura, da li je to ekonomija, privreda, energetika, infrastruktura, saobraćaj, zdravstvo – u svaku oblast država ulaže. A ulaže zato što ima odgovornu vlast, zato što se više ne otima i zato što se budžet puni, zahvaljujući najboljoj ekonomskoj politici u Evropi.
A da je to najbolja politika, to pokazuju i prezentovani podaci tokom prošle i ove godine, u ovom teškom vremenu borbe protiv korona virusa. Najbolja ekonomska politika u Evropi je ona koju vodi Srbija i mi jedini u odnosu na sve druge države u Evropi imamo rast.
Zbog svega toga podržavam finansijsku politiku Vlade Srbije i podržavam sve ono što radi naš predsednik Aleksandar Vučić, koji našu Srbiju vodi u sigurnu i stabilnu budućnost.

Uglješa Mrdić
12. oktobra 2021. godine