Silovanje demokratije u Šapcu: E, ovo je pravi Dušan Petrović…

Posle odluke GIK da poništi kompletne izbore u Šapcu predlazemo da se u ovom gradu ukinu izbori, Dušan Petrović proglasi za monarha, a njegov vrli sluga Nebojša Zelenović za princa od Šapca!?! I onda neka nemački i američki ambasador dolaze u ovaj grad u zvanicnu državnu posetu, a ne da se sunjaju inkognito po seoskim kafanama u kojima jedi hranu neproverenih kvaliteta!?
Ako se neko pita, šta će biti sa narodom sabackim – odgovor je jasan! On se nameće. Oni treba da se saginju još više, zemlji još niže, da žive od monarhove milostinje i da klicu slobodi i demokratiji… Da veruju da žive u Svajcarskoj, a sve drugo ih nije briga?!
Zar uostalom, Zelenović im nije poručio da je ovo njegov grad koji mu u nasledstvo ostavlja strašni “ belzebub”…
Ovo nije satira, ovo nije parodija, nego puka tužna realnost, ako država ne stane u odbranu svoga suvereniteta!
Plan “ besnog monarha” je da kazni narod, kad ne može da ih zameni, onda bar može da ukine izbore i njihovu volju!?! Jer, kako drugačije nazvati cinjenicu da su priznali izbore, potpisali sve zapisnike i kontrolne listove prilikom predaje istih u GIK, a onda posle monarhove neprospavane noći – rekli puj pike, ovo ne važi!!!
“Poludeli monar” ima novi plan: Da kada Upravni sud prizna rezultate potpuno legitimnog glasanja, da izadje u javnost i počne da buce, kako Vučić ukida demokratiju u Šapcu?!? Sve suprotno od istine! I time misli da napravi alibi za katastrofalni izborni poraz…
E, pa mnogo je od “višedecenijskog proizvodjaca zla i mraka u Srbiji”…
E.E.

Оставите одговор