Skandal nad skandalima: Doktor Šapić postao dr Kalauz!!!

Da li je moguće da je ovakav čovek predsednik opštine:

Šta se dešava sa vajnim doktorom Aleksandrom Šapićem, predsednikom opštine Novi Beograd? Njegovoj bahatosti i bezobrazluku izgleda da nema granica! Taman kad pomislimo da je došao kraj Šapićevim “marifetlucima i prevarama” – on nas iznova iznenadi nekom novom “muljačinom” i nezakonitim rabotama…

Posle muljanja sa lokalom pokojnog Alilija, posle zauzimanja  gradske ulice, divlje gradnje na više lokacija u Beogradu, posle otimanja opštinske humanitarne organizacije i posle arčenja opštinske kase kako mu se ćefnulo – sad se latio kalauza i drugog alata za provale u stanove i lokale!!!!

Da, baš tako… U Bulevaru Mihajla Pupina broj 171 na Novom Beogradu Šapićevi aktivisti su nasilno ušli u poslovni prostor Grada Beograda koji se nalazi na 14.spratu ovog solitera!? I samo neka neko ne pomisli kako “ jadni doktor “ nije znao za to?! Odmah da kažemo: ta priča “ne pije vodu”…

Kada su tačno njegovi odradili radnju: obili bravu i nasilno ušli u zaključane prostorije, teško je pouzdano reći? Ali se zato brzo saznalo ko je to uradio: sveže nalepljeni natpis na rešetakama ulaznih vrata dovoljan je dokaz! Lepo piše, Aleksandar Šapić – gradonačelnik, Izborna jedinica MZ Oton Župančić!

Nema sumnje, da su aktivisti Šapićeve Grupe građana obili ovaj gradski lokal, zaposeli ga i u njega smestili svoj mesni izborni štab! I što je najgore, nemaju uopšte nameru da iz njega iziđu!?

Službenici Sekretarijata za imovinske i pravne poslove Grada Beograda, terenskom proverom zvanično su konstatovali da se u pomenutom poslovnom prostoru, koji se nalazi u javnoj svojini grada Beograda – nalazi više n.n. lica! Ali, nisu  mogli ni da uđu u lokal pa tako ni da  ih identifikuju! Bilo je odmah jasno da su obili bravu i da su nasilno ušli u poslovni prostor u potkrovlju solitera u Bulevaru Mihajla Pupina broj 171!

Vratili su se nazad neobavljena posla, a kada su ponovo došli sa bravarom, rešeni da obiju promenjenu bravu i da povrate oteti poslovni prostor, zateklo ih je opet, ne malo iznenađenje! Neko iznutra ih je sprečavao da skinu katanac i bravu sa ulaznih vrata, pa su se ovlašćena lica  gradskog sekretarijata opet vratila neobavljena posla. Ali, na navedenim ulaznim metalnim rešetkama zatekli su još jedan ispisani  papir: Šapićev plakat su dan ranije videli, dok je na onom drugom bilo nešto drugo: Apel svojeručno potpisanih stanara ove zgrade.

Naime, stanari ove zgrade mole nadležne organe grada da nipokoju cenu ne izdaju poslovni prostor bilo kojoj političkoj stranci, jer bi im to ugrozilo porodični mir, stalnim kretanjem velikog broja ljudi kroz celu zgradu, pogotovo što bi morali da koriste lift do vrha zgrade ( XIV sprat)!

Takođe opominju da je u zgradi mnogo dece i starijih osoba pa i ne smeju pomisliti šta će se desiti ako bi se lift pokvario, a oni morali pešice na visoke spratove ovog solitera…

Uostalom, i sami pročitajte šta su sve napisali i potpisali stanari ovog solitera, u koji se na silu uselio doktor Aleksandar Šapić, pridodajući time sebi još jednu, ne baš tako zvučnu titulu…Doktora kalauza?!

P.J.

Оставите одговор