SKANDAL U VALJEVU! DEMONSTRANTI NAPALI NOVINARA I FOTOGRAFA DOK SU IZVEŠTAVALI: Policija ih spasla u poslednjem momentu! (FOTO, VIDEO)

Na današnjem protestu „Udruženja boraca rata od 1990. godine“, koji je organizavao Ljubomir Bradić, najbrutalnije su napadnuti novinar radio Valjeva 2 i portala koubarski.info Marko Aćimović kao i fotograf Željko Bošković.

Kako je saopštio Kolubarski.info, napadač je organizator skupa Ljubomir Bradić.

Na snimku se može videti da su napadnuti novinar i fotograf izveštavali sa skupa, kada je u jednom trenutku Bradić krenuo ka njima i počeo da pita novinara ko je on, da bi mu se pridružili i ostali demonstranti. On je fizički nasrnuo na novinara, što se može videti na snimku, a u poslednjem trenutku intervenisala je i policija koja je sprečila teže posledice.

FOTO: KOLUBARSKI.INFO

U saopštenju se naglašava da gradonačelnik Valjeva najoštrije osuđuje napad na novinara radio Valjeva i urednika portala Kolubarski.info Marka Aćimovića i povodom toga će se oglasiti kada sakupi detaljne informacije.

FOTO: KOLUBARSKI.INFO

„Marko je u urgentnom centru grada Valjeva i nakon lekarskog izveštaja slučaj će prijaviti Policiji“, piše u saopštenju.

Preuzeto sa: Kurir.rs/Foto: Kolubarski.info

Оставите одговор