SNS: Dušan Petrović i Nebojša Zelenović pokušavaju da sakriju svoje kriminalne radnje!

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu najoštrije osuđuje optužbe stranke Zajedno za Srbiju iznete na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Iznete optužbe su besmislene i očigledno je da Dušan Petrović i Nebojša Zelenović na taj način pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa svojih kriminalnih radnji. Napadom na drugog, beskrupulozno pokušavaju da sakriju svoje prevare kojim godinama nanose štetu građanima Šapca i Mačve.
Imajući u vidu sve lopovluke i prevare, zloupotrebe položaja i pogubne rezultate politike Demokratske stranke po građane Šapca i Srbije, predsednik Aleksandar Vučić bio je izuzetno blag u obraćanju kada je za Dušana Petrovića, jednog od direktora „žutog preduzeća“ u stečaju rekao da je „veliki lopov“.
Podsećanja radi, Dušan Petrović predsednik Političkog saveta ZZS, je u proteklih 18 godina razorio privredu Šapca, rasprodao plodne Mačvanske oranice, uskratio Šabac za Dijagnostički centar vredan 2 miliona evra, prevario radnike „Zorke“ i ostavio ih bez posla i plata, poklonio preduzeće „Zorka“ tajkunima, uništio ASP „7 Juli“, rasprodao Šabac promet, „Šapčanku“, „Ingo“, „Namu“, „Obnovu“, „Jelu“,oteo gradu milione evra investicija, ukrao budućnost Šapčanima.
Od reforme pravosuđa Dušana Petrovića, srpsko pravosuđe još uvek se nije oporavilo. Nekoliko stotina sudija i tužilaca upravo odlukom Dušana Petrovića ostalo je bez funkcije. Demokratija na koju se pozivaju u saopštenjima samo je maska iza koje se kriju nove prevare i mahinacije, a sve u pokušaju stvaranja haosa u Srbiji, koji im ne polazi za rukom jer nemaju podršku vrhovnog sudije, nemaju podršku građana.
Gradonačelnik Šapca, koji kao „mali od palube“ gospodina 10%, krade od građana i to naveliko, 5 miliona evra iz budžeta za 2015. godinu, laže građane i to naveliko, investicije u privredu od 2,7 milijardi dinara, nijedna nije realizovana. Za 18 godina vlasti u Šapcu, 42 sela nemaju vodovodnu i kanalizacionu mrežu i dok su oni na vlasti neće je ni imati, samo lažna obećanja.
Niko više u ovom gradu ne veruje gospodinu 10% i gradonačelniku, koji nastavlja politiku laži i zloupotreba, građani dobro znaju ko vodi Srbiju pravim putem, a potvrdu su dali na izborima za Savete MZ u gradu Šapcu gde su kandidati koje je podržalo „žuto preduzeće“ dobili jednu veliku nulu.
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu ističe da se od politike predsednika stranke i države Aleksandra Vučića nikada neće odustati i da će ostati istrajni na putu u borbi protiv korupcije, kao i borbi za poštovanje zakona, svih ljudskih prava i sloboda.

Оставите одговор