SNS PARAĆIN: Građani Paraćina više se ne boje Paunovićevih batinaša

Opštinski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da najoštrije osuđuje napad na njene aktiviste koji se jutros dogodio u centru Paraćina.

SKUP PODRŠKE SNS-u ZA SMENU SAŠE PAUNOVIĆA

OO SNS napominje da se napad dogodio kada je dvoje aktivista Srpske napredne stranke prikupljalo potpise podrške inicijativi za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Paraćinu i za smenu Saše Paunovića, aktuelnog predsednika opštine Paraćin.

Aktivistima SNS-a, kako kažu, je prišao nasilnik koji im je na najgrublji način i drsko uz mnoge reči uvrede rekao: „Jel imate sendviče da vam ih ja nabijem u d…?“ Nasilnik je bez ikakve bojazni vikao na njih i psovao, zatim im je dok je ulazio u auto dobacio još nekoliko uvreda i pokazao srednji prst.

SKUP PODRŠKE SNS-u ZA SMENU SAŠE PAUNOVIĆA

-Zbog ovakvog nasilničkog ponašanja ljudi Saše Paunovića, potrešena devojka koja je bila na štandu u tom trenutku zbog šikaniranja koje je pretrpela zatražila je lekarsku pomoć, obzirom da ima hronične probleme sa srcem – navode naprednjaci.

OO SNS Paraćin saopštava da je protiv nasilnika podneta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, a policija je po registraciji otkrila lice koje je pravilo problem na štandu SNS-a. Zbog ovog napada i da bi predupredila mogući nastavak pretnji, policija će podneti i zahtev za oduzimanje oružja, jer je Paunovićev batinaš u evidenciji da poseduje oružje.

SKUP PODRŠKE SNS-u ZA SMENU SAŠE PAUNOVIĆA

OO SNS Paraćin napominje da je najagilniji u pretnjama, Paunovićev omiljeni kriminalac, osuđivani narkodiler Elvir Stanković, koji na društvenim mrežama propagira politiku Saše Paunovića dok u isto vreme preti svim neistomišljenicima i članovima Opštinskog odbora SNS. Istovremeno, Paunović mu daje i otvorenu podršku lajkovanjem objava, a uz to mu finansira i navijačku grupu gde ovaj okuplja huligane, a sve u nadi da će tako osigurati opstanak na vlasti.

Građani zbog sve lošijeg stanja, kako stoji u saopštenju, u Paraćinu i samovolje predsednika Opštine Saše Paunovića i čelnika Opštine daju sve veću podršku inicijativi OO SNS-a Paraćin, jer u novim izborima vide jedini izlaz i više se ne boje Paunovićevih batinaša.

Оставите одговор