SNS Šabac osudila izjavu gradonačelnika da je iza SNS-a kriminalna tzv. „Šabačka grupa“: Ne gospodine Zelenoviću. Vi ste drugi najveći kriminalac, ali daleko od neprikosnovenog Dušana Petrovića!

GO SNS Šabac najoštrije osuđuje današnju izjavu gradonačelnika Šapca Nebojše  Zelenovića da iza “verbalnog napada” na Dragana Djilasa i njegove saradnike na jučerašnjoj  promociji njihove stranke u tom gradu stoje aktivisti SNS  poznati kao “Šabacka grupa”. Istina je da  je Nebojša Zelenović taj koji podgreva atmosferu netrpeljivosti kao i raznoraznih teorija zavere u gradu na Savi. Da bi skrenuo pažnju javnosti sa svojih višegodišnjih kradja kao i pažnju sa nedavnog debakla na izborima u Majuru gradonačelnik nastavlja sa svojom starom praksom traženja krivca u drugima.

Nakon svih njegovih lopovluka za koje je osudjen i potpunog kraha šabačke privrede, nakon odlaska u Strazbur da govori protiv svoje države, posete Peći i sastanaka pod Kosovskom zastavom, Nebojša Zelenović je shvatio da više ni u Šapcu nije poželjan. Daje sebi za pravo da upada u RTS, da upada u PU Lučane i to je sasvim ok a kada neko njegove koalicione partnere i lopove verbalno prozove odmah se ti neki nazivaju raznoraznim grupama i etiketiraju kao kriminalci.

Ne gospodine Zelenoviću. Vi ste drugi najveći kriminalac u Šapcu i to vam se mora priznati iako ste još uvek daleko od neprikosnovenog prvog a to je Dušan Petrović. Upropastili ste u Šapcu sve što ste mogli i da država nije dovela Jazaki ne biste imali nijednu ozbiljniju  investiciju za vreme svog mandata. Sve ste pokrali a za sve su vam drugi krivi. Tako ste i policiju optužili da je uvela navijače Zvezde na finale vaterpola u Šapcu i vi ste te ljude koji su došli da bodre svoj klub nazvali huliganima gospodine Zelenoviću. Zašto?…Samo zato sto navijaju za ono što vole i što su lojalni svom klubu kao sto bi mi voleli da ste vi svojoj zemlji . A nažalost niste…

GO Šabac

Оставите одговор