SNS Šabac: Podržavamo poslanika Đorđa Milićevića da u Šapcu, Čajetini i Paraćinu budu raspisani vanredni lokalni izbori!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac podržava predlog narodnog poslanika Đorđa Milićevića da u Šapcu, Čajetini i Paraćinu budu raspisani vanredni lokalni izbori, jer je to najsigurniji način da se proveri volja građana. Ali, mi dobro znamo da se Dušan Petrović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Boško Obradović i drugi iz Saveza za pljačku i silovanje Srbije plaše izbora kao noćne more. Jer kako bi i mogli da uvere građane Srbije da ponovo glasaju za njih, kad narod već decenijama gleda njihove lopovluke.
Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac poručuje svim građanima Srbije, a posebno svojim Šapčanima, da će, kad god izbori budu održani, Petrović i Đilas i njihovi sateliti, doživeti još jedan, zasluženi debakl.
Pominjući 5. oktobar, takozvane demokrate još se više brukaju, jer su obećavali kule i gradove, bolji život i Evropsku uniju, da bi umesto toga narod na delu video njihove lopovske privatizacije, otpuštanja radnika, mahinacije neviđenih razmera.
Srpska napredna stranka gradski odbor Šabac slaže se sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem da postoje problemi u funkcionisanju na lokalnom nivou, ali su razlozi potpuno drugačije prirode nego što pokušavaju da ih predstave iz takozvane stranke Zajedno za Srbiju. Šabac je opljačkan i ukoliko se hitno nešto ne preduzme, budžet će se naći u kolapsu, a javna preduzeća prestaće da funkcionišu.
Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe, da konačno građanima saopšte sve kriminalne aktivnosti pljačkaške ekipe Dušana Petrovića.

Оставите одговор