SNS ŠABAC: Zašto je problem pitati gde nestaje novac?

Zašto svako pozivanje na odgovornost prilikom trošenja narodnih para, ekipa oko Dušana Petrovića smatra pritiskom na slobodu i demokratiju?

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pita Nebojšu Zelenovića i Dušana Petrovića, ali i Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Zorana Lutovca, Boška Obradovića i sve ostale lažove i prevarante iz Saveza za silovanje i pljačku Srbije, da li je zabranjeno da nadležni državni organi proveravaju poslovanje lokalne uprave u Šapcu?

Zašto svako pozivanje na odgovornost prilikom trošenja narodnih para, ekipa oko Dušana Petrovića smatra pritiskom na slobodu i demokratiju?

Da li je problem pitati gde je nestalo pet miliona evra iz budžeta, zašto se na izborima kupuju glasovi, zašto se podmićuju odbornici u lokalnom parlamentu itd?

Istina je da Zelenovićevim mahinacijama nema kraja i da ovde uopšte nije reč o politici, nego o najsramnijem kriminalu i hajdučiji, do sada neviđenim u istoriji Srbije. Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Šapcu nebrojeno puta obraćali su se građani sa zahtevima da se razreši klupko kriminala koje je obuzelo sve sfere društvenog života, što policija i tužilaštvo i čine, a mi strpljivo čekamo rezultate.
Očigledno je da su se nalogodavci sumnjivih poslova, kojima se pljačka novac građana Šapca i Srbije sada uplašili, pa je i Zelenović poslat da u medijima pokuša da obesmisli i ispolitizuje istragu, da minimalizuje krađu budžeta i promoviše Šabac kao nekakav bastion demokratije, što mu neće poći za rukom. Zelenović čak preti da će tužakati Srbiju pred Savetom Evrope, dok, zajedno sa svojim pajtašima, porobljava sve lokalne medije, a njegovi aktivisti obilaze odbornike i njihove rođake nudeći im posao i novac samo da bi Zelenović i Petrović održali golu vlast.
Srpska napredna stranka dobro zna da je Dušan Petrović, koji se godinama skriva i od medija i od svojih sugrađana, savetnik Zelenoviću u poslovima od kojih se uzima provizija od čuvenih 10 odsto, zatim u krađi i mahinacijama sa novcem građana, i kreiranju lažnih vesti i obmana. A ovo neće moći da radi još dugo, jer će nadležni državni organi, verujemo, staviti tačku na sve Petroviće i Zelenoviće u Srbiji, ali i na sve one koji su opljačkali i unazadili našu zemlju, na čelu sa Đilasom, Jeremićem, Lutovcem, Obradovićem i ostalim njima sličnim štetočinama.

Оставите одговор