SNS Šapca predao žalbu Upravnom sudu: Izborna volja nije TV serija, da ima reprizu kad se Petroviću i Zelenoviću prohte…

Najteže je dokazivati istinu, opravdavati nečije sumanute poteze od kojih zavisi sudbina jednog grada i naroda u njemu!
Šapčani još ne mogu daa veruju sa koliko drskosti i licemerja Dušan Petrović i Nebojša Zelenović brane ono sto su legitimno izgubili… I sto nikada ne mogu povratiti, jer narodna volja nije tv serija koja se može reprizirati koliko vam volja i kad vam se prohte…
Kandidat za gradonačelnika ispred dominantne stranke SNS, dr Aleksandar Pajić u svojstvu ovlašćenog lica ispred svoje stranke – predao je žalbu Upravnom sudu u Beogradu!?!
Nisu imali izbora! Izmisljenu aferu sabackih dahija, moraju braniti ne toliko zbog svog rezultata koliko zbog pokušaja da se izigra narodna volja slobodno i nesmetano iskazana na nedeljnim izborima!
Suština uložene žalbe na navijačku i ostrašćeni odluku GIK Šapca bi se mogla svesti u jednu rečenicu: Nijednom radnjom nije bilo ugroženo biračko pravo gradjana sto su svi članovi izbornih komisija na terenu potpisali!!! Šta se potom te noći dešavalo spada u domen “ mafijasenja” čime bi trebali da se pozabave nadležni organi Srbije…
Ali, za posledicu imamo paradoks, da se sada mora braniti istina od neistine, činjenice od spekulacija i najprljavijih marifetluka…

Saopštenje GO SNS Šabac za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu.
Očekujemo pravednu odluku Upravnog suda u zakonskom roku. Verujemo u institucije sistema od kojih očekujemo da zaštite izbornu volju građana i spreče krađu koju pokušava da sprovede Nebojša Zelenović.
Brutalno prekrajanje slobodne volje građana, iskazane na demokratskim izborima, je nedopustivo i Srpska napredna stranka boriće se za glas naroda svim pravnim sredstvima.
Jasno je svima da Nebojša Zelenović izmišlja probleme sa procedurom, dok ustvari ima problem sa rezultatom. A rezultat je na strani Srpske napredne stranke, koja je dobila čak 11229 glasova više od Zelenovića.
Naša pobeda je jasna kao sunce. Narod nam je ukazao poverenje. Nećemo ga izneveriti.

E.E.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *