Šolak i Djilas “ drpaju na nelegalnim reklamama“ tokom utakmica Srbije, na boga i sirotinju ne misle, pa svoj greh hoće da prebace na Vučića!?!

Potez predsednika Aleksandra Vučića da obeća nagradu od milion evra fudbalerima Srbije za pobedu nad Portugalom poslužio je njegovim političkim protivnicima za još jedan prljavi napad, u koji su u svoje propagandno blato ugurali čak i bolesnu decu.
Samo lažne patriote, lakmusirani moralisti i politički poltronski gmizavci Soroša, Petreusa i ko zna sve kojih belosvetskih političkih trgovaca mešetara mogli su da Vučićevo navijanje za Srbiju u meču decenije i nagrađivanje uspeha zbog kvalifikacije naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo u Kataru –
pretvore u još jedan pokušaj urušavanja neuništivog! Pokušaj da još jednom izigraju ubedljivu većinsku volju srpskog naroda, a njenog vodju da provuku kroz blato u kome se isti decenijama valjaju verujući da su u nekoj virtuelnoj oazi sopstvenog uspeha..

Hteli bi da svoje životne komplekse reše tako što bi da još jedanput politički razapnu Aleksandra Vučića, sa pitanjem, toliko besmisleni da čak prevazilazi i njihovo političko ludilo: Pitanje, zašto se samo obećani novac nije dao za lečenje dece u inostranstvu, već srpskim fudbalerima, je do te mere licemerno i pokvareno, da je nedostojno ikakvog komentara!

Ali, s obzirom ko ga je i kada pokrenuo, itekako traži ljudski zdravorazumski komentar kao glas naroda…

Lavinu na Vučića i vlast, koju su pokrenuli opozicionari i njihovi sledbenici na društvenim mrežama, istog časa su, po već oprobanom receptu, preuzeli i pojačali mediji Junajted grupe u vlasništvu Dragana Šolaka. Takoreći odmah se u ovoj priči pokrenuo „mehanizam“ Šolakove Junajted grupe.

U Šolakovim glasilima počele su da se nižu priče o teškoj borbi roditelja da sakupe novac za spas svoje dece. Nesreća ovih porodica bezobzirno je politizovana, jer su one, u obradi ubudjale medijske mašinerije Junajted grupe, uronjene u politički kontekst s lažnom tezom da država uskraćuje negu bolesnoj deci zarad fudbala.

Ono što je Vučić uradio moglo je da zasmeta samo najokorelijim manipulatorima, jer su premije za istorijski uspeh bilo kog nacionalnog tima nešto što se očekuje od svake države.

Šolak je namerno zanemario sve to, pa se Junajted grupa, koja je u njegovom suvlasništvu, čak i potrudila da naciju uskrati za gledanje velikog meča u Lisabonu. Prava TV prenosa osigurao je samo za svoju Novu S, ne želeći da pruži priliku svima da barem u svojim domovima budu uz nacionalni tim.

Zašto vi, gospodo iz medijske imperije, niste deo svojih nelegalnih prihoda od prodaje reklamnog prostora uplatili u državni fond za lečenje bolesne dece u inostranstvu, ako već toliko, navodno, brinete za njih? Jer, potpuno je besmisleno slušati ovakve moralne pridike od nekoga ko preko fantomske registracije i prepakivanja medijskog sadržaja izbegava plaćanje poreza državi.
Novcem od tog poreza bi i te kako moglo da se leči neko bolesno dete.
E.E.