Šolak kao poludeli Spajdermen! I dalje nezakonito plete sa zgrade na zgradu internet mrežu po centru Beograda!?!

Draganu Šolaku, kontroverznom biznismenu, tajkunu iz kragujevačke garaže – kao da nije dosta piraterije i oprosta koji mu je ugovorom parafirao 2003.godine ondašnji direktor Telekoma, Mirko Petrović, po sopstvenom priznanju, (zbog strahovitih političkih pritisaka) – već nastavlja i dalje po starom receptu…

Njegova SBB firma i dalje nezakonito pravi internet paukovu mrežu širom Beograda, ne mareći za zakonske procedure, niti poštovanje elementarnih uslova poslovanja!? I dalje “ rade radnju“, prebacuju na divlje kablove sa zgrade na zgradu, koriste državnu kanalizacionu PTT i Telekom mrežu, koriste javnu rasvetu, elektro stubove!

Toliko su se za ovo divljaštvo specijalizovali, da im treba samo nekoliko minuta da „bace kabal sa jedne na drugu zgradu“, da upadnu u kanalizaciju ili se povežu na stub javne rasvete ili elektrovoda!?

Danas, ekipa Telekoma ih je navatala na delu, kada su došli u Kosovsku ulicu, da ispred nosa državne firme, Skupštine Srbije – da pletu novu ilegalnu Šolakovu internet mrežu!?! Bez imalo blama i stida, drsko i bezobrazno došli su Šolakovi plaćenici da odrade svoju debelo plaćenu“ nadnicu straha“, ali su se brzo razbežali, kad su ugledali ljude iz Telekoma…
I šta sada?

Da li iko sme u državi Srbiji da stane na put bahatosti čoveka koji bez imalo stida i blama po svetu tužaka državu Srbiju, samo zbog toga što mu više ne dozvoljava “ da krade kao onomad“?! Dokle više skrivanja iza političkih floskula, laži i spin vesti?
E.E.