SPS “gazda “Micko” u ljubovijskoj staroj sivari “umesto košulja sije velike pare”!?!

Oni se ni svog slogana ne pridržavaju, a hoće opet vlast u Ljuboviji… Čelnik SPS-a u ovoj opštini idu na izbore sa sloganom “ Za nova radna mesta”, a sve su do sada cinili, da tih radnih mesta uopšte i ne bude?!
Svi u ovom gradiću dobro pamte sudbinu objekta Stare Sivare koja je sa halom od hiljadu kvadrata bila jedina šansa za privlačenje investitora:
⁃ Čak je u vreme predsednikovanja Miroslava Micica ( 2012-2016.) bilo ideja da opstina preuzme objekat i privede nameni i zapošljavanju lokalnog stanovnistva- tvrde ovdašnji upuceniji gradjani. – I šta se desilo? Niti je doveden investitor, a bilo je interesovanja, niti je opstina preuzela objekat i stavila ga u funkciju novih radnih mesta… Onda je na scenu opet stupio Micic: oterao investitore, sprečio da opstina preuzme objekat, pa je tako otišao “ na dobos bud zasto”… Doduše, formalni vlasnik je izvesni Savic, vlasnik lanca prodavnica Skroz?!
Po istim pričama, kao i u mnogim drugim slučajevima, objekat je “ preuzeo” Micic na način dobro znan u ovdašnjim poslovnim krugovima, kako bi se sakrio pravi trag… Objekat je preuredjen za svadbe i veselja, tako da gazdi obezbedjuje mesečno desetak hiljada evra čiste zarade! Malo li je u mestu u kome je i par stotina evra pravo bogatstvo? Otuda i ovaj izborni slogan čoveka koji je uzeo sve od čega se moglo napraviti dobra zarada – zvuci više nego licemerno!? Gradjani Ljubovije su zato reseni da na izborima kazne ovakvo ponašanje pojedinaca, kad to već nisu sankcionisali državni organi po službenoj duznosti… Sarkastično kažu, da u taj slogan treba dodati: “ Sirotinja Ljubovije za još bogatijeg i bahatijeg gazda Micica”?!

E.E.

Оставите одговор