SPS ŠABAC: Podržavamo predlog da se u Šapcu, Čajetini i Paraćinu raspišu vanredni lokalni izbori. Vreme je za odgovornu i stručnu politiku!

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije Šabac u potpunosti podržava predlog narodnog poslanika i šefa poslaničke grupe SPS Đorđa Milićevića, da u Šapcu, Čajetini i Paraćinu budu raspisani vanredni lokalni izbori. To je najbolja prilika da se građani izjasne i daju svoj sud o aktuelnoj političkoj situaciji. Vreme je za odgovornu i stručnu politiku kakvu vodi Socijalistička partija Srbije na državnom nivou.

Koalicija okupljena oko Dragana Đilasa u čijem timu je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, nastoji da destabiliše političku scenu i prikupi jeftine političke poene, a u svrhu lične promocije.

SPS Šabac osuđuje neosnovan napad na šefa odborničke grupe SNSa Dr Sašu Pajića od strane gradonačelnika Nebojše Zelenovića, samo zato što je insistirao da se poštuje skupštinska procedura, a ne da se građanima Šapca baca prašina u oči, kao što Gradski odbor SPSa najstrože osuđuje i sramnu izjavu predsednika sindikata „Sloga“ Željka Veselinovića, koji poziva na nasilje prema ženi, Premijerki Ani Brnabić i vandalski čin upada u kuću i napada na porodicu aktiviste SNSa Mladena Čolića.

 

Оставите одговор