Sram te bilo Nebojša Zelenoviću: Deliš milione za svoje medije, a sitniš za natalitet!?!

Dobro veče Komandante Nebojša, javljam Ti se na raport!
Komandante, kao i uvek, tačno 5 minuta nakon 20 časova, želeo sam da Ti se zahvalim za Tvoj posvećeni rad, i Tvoju borbu za sve nas.
Komandante moj ( i naš), želim da Ti čestitam Međunarodni dan porodice, i nama sa Tobom, jer je danas dan kada svi treba da se podsetimo na ulogu porodice i njenog značaja, a Ti si meni ( i nama) i više od člana porodice.
Komandante Nešo, odgovornim vođenjem socijalne i populacione politike vodiš računa o nama svima. Tvoj (a i naš) Centar za socijalni rad je poznat po tome da hoće da finansira i kiretaže romskim porodicama, pa i da im plati preko čuvenog Beće i 10000 dinara „po glavi“ u porodici (doduše kada su izbori). Taj isti Centar za socijalni rad, hoće da nekoliko puta poveća i budžet za Narodnu kuhinju, jer Ti najviše brineš o ugroženim porodicama (doduše ne poveća se broj i kvalitet obroka, ali ne možeš Ti baš svima da ugodiš).
Taj isti Centar za socijalni rad iznedrio je i još jednog kandidata za Komandanta, ali to u filmu Dušana Šijana Petrovića neće se gledati, jer može biti samo jedan Komandant. Jer Ti si NAŠ! I Šabac je Vaš Komandate Nešo…
Komandante Nešo, hvala Ti što si Ti kao Grad za 3 godine izdvojio 9 miliona dinara za finansiranje vantelesne oplodnje u okviru podrške bračnim parovima bez dece .
„Veoma smo ponosni i srećni što je prva beba stigla u naš grad, jer je ovo jedna od najboljih mera koje Šabac ima u okviru podrške porodicama“, izjavio je Tvoj Zamenik Zebrailo

Na stranu šala Komandante, mi smo ozbiljni i odgovorni ljudi, i nemamo više vremena za Tvoje kuhinje.
Jednu od najboljih mera Komandante, koju jedan grad može da donese, obesmislili ste banalnim izdvajanjem od 3 miliona dinara godišnje.
9 miliona za tri godine za bračne parove, a više od 30 miliona dinara za RTV Šabac!
9 miliona za tri godine za bračne parove, a 21 milion dinara za Tvoj politički pamflet „Podrinske“!
4 miliona dinara godišnje za DANAS i BETU, i beogradske medije, a samo 3 miliona dinara za našu decu !
Sram Te bilo!
Dosta je bilo laganja Nebojša!
Zbog sve naše dece…

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *