Sramota!Zelenoviću, čije će kermese po beogradskim restoranima ubuduće plaćati Šapčani? Da li ćete krkanlukom i pijankama podmirivati bukače protiv Vučića?

Nije tajna da šabački vlastodršci vole dobro da pojedu i popiju o trošku svojih sugrađana. Prijemi, banketi i ostale terevenke po restoranima i kafanama mere se milionima dinara iz gradske kase. I dok se ranijih godina krkanluk ovdašnjih funkcionera zadržavao u granicama “slobodarskog” Šapca, ove godine deo gozbe seli se u Beograd.

Ne može se praznog želuca rušiti Vučić. Treba snage i za prebijanje žena neistomišljenica u politici. A napor iziskuje i kuckanje reči “urbane i građanske Srbije” kao što su “kurva” i “fuksa” na društvenim mrežama. Od svega ovoga, logično, ogladni se. Ogladni se toliko da krene svašta da se priviđa. Čak i to da po ulicama Srbije redovno protestuje na desetine hiljada ljudi. Valja silu nahraniti i tu na scenu stupa gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
Naime, na zvaničnoj internet prezentaciji grada Šapca, objavljen je poziv za javnu nabavku ugostiteljskih usluga među kojima je i pružanje usluga pripremanja hrane i pića u Beogradu. A meni mora biti takav da zadovolji i najprobirljivija nepca.


Traži se najmanje tri vrste čorba ili supa, tri vrste predjela, šest vrsta salata, dvadeset vrsta glavnih jela, pet vrsta ribljih specijaliteta, deset vrsta deserata, kao i alkoholna i bezalkoholna pića. Degustacija ovako raznolike hrane, razume se, biće negde u glavnom gradu Srbije.
U pozivu je navedeno i da pružalac usluga mora posedovati objekat koji u jednom trenutku može primiti minimum 200 korisnika usluga, besplatan bežični internet i sopstveni parking.
Koliko će ukupno Šapčane da koštaju gladna i žedna usta aktuelnih vlastodržaca i njihovih tajanstvenih drugara negde u Beogradu, biće poznato krajem februara do kada je javni poziv otvoren. Prošle godine za iće i piće gradska vlast potrošila je blizu 50.000 evra. Ovaj iznos je bez usluge hotelskog smeštaja za koji je odvojeno 720.000 dinara pride!?
E.E.
720 720720.000 dinara pride.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *