SRBI PODRŽALI USTAŠU – VACIĆ IM ODGOVORIO: “Vreme je da se obračunamo sa izdajnicima!“

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić komentarišući fotografiju na kojoj se u izbornom štabu novoizabranog ustaškog predsednika Zorana Milanovića nalaze funkcioneri Šapca ponovio je svoje reči sa Osnivačke skupštine podsećajući da su Šapčani imali zapaženo učešće u Prvom i Drugom svetskom ratu i da je došlo vreme da se Srbija konačno obračuna sa domaćim izdajnicima.

„Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Sovranije Čonjagić , najverovatnije pod pokroviteljstvom Zelenovića, a sve u duhu demokratije, obišli su tkz „stožer“ Milanovića, koji je svoju predsedničku kampanju gradio šireći mržnju prema Srbima. Podestio bih da su sadašnje granice Hrvatske nastale na srpskoj krvi, da je današnja Hrvatska genocidna tvorevina koja javno promoviše nasleđe NDH“, rekao je Vacić dodajući da je vreme da se objavi lista domaćih izdajnika i da bi pomenuta dvojica trebalo da zauzmu počasno mesto, jer je njihovo prisustvo presedan i za najveće domaće izdajnike poput Jeremića, Đilasa, Obradovića.
Svi moramo da pamtimo Milanovićeve izjave u kojima je Srbiju i srpski narod nazivao „šakom jada“. Takođe, ne smemo zaboraviti da se dodvoravajući hrvatskim mržnjom zatrovanim glasačima hvalio dedom ustašom, a političke poene je skupljao i izjavama da se Srbima treba napiti krvi. Svakako njegova taktika i jeste bilo pridobijanje glasova ustaških fanatika, koji su doskora u Grabar Kitarović videli glavnog protagonistu politike zasnovane na mržnji prema Srbima, ali je Zoran Milanović shvatio kako treba da poentira i antisrpskom politikom osvojio političku korist.
„Osoba koja zločinačke akcije poput Oluje i Bljeska naziva oslobodilačkim nije ništa drugo nego naslednik politike Franje Tuđmana, i ne vidim razlog zašto Milanović i njegova stranka ne bi kolektivno prešli u HDZ, jer gotovo da ne postoje ideološke razlike. Ljudi poput njega koji podržavaju ustaške zločine, a podsetio bih da su ustaše i jedine imale dečiji logor, i da su od srpske dece pravili sapun, nisu ništa drugo nego za hospitalizaciju. Pošto smrtna kazna nije zakonom dozvoljena, a jedino bi ona bila adekvatna za taj stepen ludila“, rekao je Vacić, dodajući da izdajnici iz Srbije, koji su bili deo njegove kampanje zaslužuju istu sudbinu kao i on.

Izvor: Nacionalist.rs

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *