Srpska Desnica jasno poručuje: DOSTA JE BILO MEDIJSKIH OBMANA! Srbi žele slobodu i poštovanje

Upravo zbog toga što je na čelu jedne desničarske organizacije, često je sam bio a jeste i dalje “razapinjan na krst“ kaže predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

– Kada pristalice prozapadnih opozicionih struktura izvode ulične proteste na kojima često možemo videti jasne elemente nasilničkog ponašanja, mediji pod patronatom globalnih levo – liberalnih provenijencija ih otvoreno podržavaju u njihovom delovanju. Bilo da se radi o uništavanju saobraćajne infrastrukture, nanošenju fizičkih povreda osobama slabijim od mase, spaljivanju „nepodobnih“ knjiga ili čak o napadu na najviše državne zvaničnike ( nasrtaj na predsednika Srbije kod zgrade Javnog servisa) – javne osude uvek nekako izostaju – rekao je Predsednik Srpske desnice, Miša Vacić.

Kako je on ukazao, da je upravo zbog toga što je na čelu jedne desničarske organizacije često i sam bio i jeste, kako kaže “razapinjan na krst“ zbog daleko benignijih postupaka.

– To jasno pokazuje na udruženi medijski zločinački poduhvat uperen protiv svega što je srpsko, tradicionalno i nacionalno – suverenističko! Kada Srpska Desnica iskaže miran protest zbog održavanja nekakvog šiptarskog festivala “Mirdita“ u centru Beograda ili kada dostojanstveno i legitimno zatražimo iseljenje NATO kancelarije iz našeg Ministarstva odbrane, zločinački medij obojen u žutu boju izdaje bučno se oglasi bojnim medijskim pokličem: „Klerofašističke grupacije, nacionalističke frakcije, fudbalski huligani i falange ksenofobičnih marginalaca“ ponovo divljaju u svojim rušilačkim pohodima i tako „udaljavaju Srbiju od demokratskih procesa i tranzicije u evropsku porodicu civilizovanih naroda“ – upozorio je Vacić i nastavio.

– Dosta je više medijskih obmana i nasrtaja na sve što ima nacionalni i patriotski prefiks u našoj zemlji koju su krvlju stvorili naši preci, dosta je iznošenja neistina o rodoljubivim organizacijama na čijim skupovima niko nikada nije povređen! Kao lider Srpske Desnice boriću se svim raspoloživim snagama i metodama koje su dozvoljene zakonima Srbije da sačuvamo nacionalni identitet, zdravu porodicu i tradicionalno vaspitanje za đačku i studentsku populaciju.

Prema njegovim rečima, on neće prestati da se zalaže za moderno naoružanu srpsku vojsku i povratak redovnog odsluženja vojnog roka, kao i za prekid evroatlantskih integracija i ulazak u evroazijske političke, ekonomske i vojne saveze.

– Srpsku Desnicu niko neće zaustaviti u političkom zaletu jer želimo da od konstruktivne opozicije postanemo odgovoran deo vlasti kako bi u realnost pretvorili sve tačke iz naše programske platforme. Želimo ekonomski bogatu Srbiju gde je seljak i radnik poštovana i uticajna kategorija, hoćemo slobodnog preduzetnika nesputanog raznim monopolima, tražimo veća socijalna izdavanja za višedetne porodice, trudnice, veterane odbrambenih ratova i samohrane majke. Srpska Desnica neće ustuknuti pred slugama briselskih birokrata i povezivaće se sa srodnim nacionalnim organizacijama u Evropi i svetu kako bi stvorili pravednu Evropu Nacija – rekao je Vacić.

Objasnio je da će nova politička arhitektura suverenističke Evrope slomiti nepravedni liberalni pljačkaški koncept koji promoviše svaku vrstu nastranosti, lažnu empatiju prema parazitskim afro – azijskim migrantima i povratiti osećaj nacionalnog dostojanstva u kolevci svetske civilizacije.

– Sluge soroševskih fondova u Srbiji poput licemera Đilasa i kukavice Obradovića mogu lomiti semafore, mlatiti motornim testerama i neuspešno pretiti državnicima, ali ni u najluđim političkim snovima neće uspeti da prevare srpski narod da im ukaže poverenje na izborima. Nasuprot njima, potpuno sam uveren u dobru političku budućnost Srpske Desnice jer sastav mladih ljudi i dokazanih patriota koji je čine, predstavlja nesalomivu branu za pokušaj rušenja slobodarskih tekovina koje su nam slavni preci sa Kosova Polja, Kolubare i Paštrika ostavili u zaveštanje – zaključio je Vacić.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *