Šta je sa ovim čovekom? Propao mu “ potez života” sa autobusima na gas – a sad priča o taksi prevozu na struju???

Nebojša Zelenović, umesto da se izvini gradjanima Šapca sto je mesecima nezakonito u fotelji gradonacelnika koju je odavno izgubio na izborima – on ide dalje u svom “ politickom ludilu”, praveći sve sugradjane toliko naivnim da nema dalje…
Ali, za Zelenovića ima dalje! Kao i svaki oboleli od sindroma vlasti, on uopšte nema nameru da smekerski i po zakonu preda vlast i fotelju, već se pravi “ blesav” i gura neku novu priču verujući da će bar njome animirati 150 taksista u gradu da glasaju za njega 3. oktobra!!! Nije nego?
Da li on uopšte shvata, da u vremenu najave ekonomskog preporoda Šapca i sveopšteg preobraženja skidanjem sa uzurpirane vlasti njega i Dušana Petrovića – koga briga za nekoliko vozila na struju?
Da li sme da kaže kako je prošao taj čuveni biznis plan sa gasnim autobusima u koji su u lupali dvadesetak miliona evra i koji se neslavno završio po gradjane Šapca- pre nego sto je prakticno i počeo sa radom?!?
Samo je ostala nepoznanica, gde su završile pare date njihovom pajtosu i ko zna kome sve… Sve u Šapcu Dušana i Nebojšu možete pitati, osim za pare… A, zna se gde one završavaju?!
Kad se sve to zna, onda ova najnovija video prezentacija Nebojše Zelenovića više izaziva smeh nego ista ozbiljno! Mada ima i onih kod kojih je izazvao i sažaljenje… Jer, kao da čovek “ nije sam sa sobom”, zbog čega mu se podsmevaju na drustvenim mrežama citirajući onu čuvenu filmsku sekvencu: “ Mirko, opet ukrade auto! U oca ( Dušana) mu jebem lopovskog”…Ha,ha,ha…
Stvarno: Dokle ćeš bre Nebojša da od sebe praviš pajaca, pitaju se gradjani Šapca…
Ekipa Njuz Šabac

Procurio snimak! Moj tajni plan kako da taksisti ne troše ni dinara za gorivo, a da građani imaju čist vazduh.

Posted by Nebojša Zelenović on Wednesday, September 30, 2020

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *