Stamatović neće nikakvu saradnju sa Milom!!!

Jedan od najdoslednijih lidera Saveza za Srbiju, u lično ime, odbacuje i pomisao na saradnju sa Milom Đukanovićem po pitanju sudbine Kosova, ali i rušenja režima u Srbiji!

Zvanično Savez za Srbiju ni na jednoj sednici nije razgovarano na temu saradnje sa Milom Đukanovićem i njegovom partijom po pitanju Kosova i rušenja režima u Srbiji!

Ovo tvrdi jedan od najdoslednijih lidera ovog Saveza, Milan Stamatović, dugogodišnji predsednik opštine Čajetina:

– Niko me ništa nije pitao u vezi toga – bio je prvi komentar Stamatovića na na pitanje antikorupcijskog i neprofitnog portala Embargo.

Ali, čak ni Stamatović ne isključuje mogućnost da se nešto možda radilo „ ispod žita“, van vidokruga svih članova Saveza. Da je možda Savez čak i zloupotrebljen od strane nekih „ vodećih pojedinaca“ poput recimo Đilasa ili Vuka Jeremića?! Da možda oni nisu „ u četiri oka“ pravili dogovore sa Milom Đukanovićem, bez znanja i saglasnosti ostalih članova…

Mediji u Srbiji pišu o saradnji vašeg Saveza i Mila Đukanovića, posebno na relaciji Milo-Đilas? Jel se pričalo u Savezu o tome?

– Bio sam prisutan na svim sednicama Saveza i nikad se nije pričalo o tome – kategoričan je predsednik opštine Čajetina.

Postoji li mogućnost da to Đilas samoinicijativno radi?

– Malo se poznajem sa Đilasom da bih mogao da procenim…

Da li ste vi za saradnju sa Milom, s obzirom na stanje Srba u Crnoj Gori?

– Sa Milom ne bih nikad sarađivao! Brojni su razlozi…

E.E.

Оставите одговор