STRAVIČNE PRETNJE SMRĆU GLIŠIĆU I VUČIĆU UPUĆENE NA TVITERU

Nakon skandaloznih reči koje je “Ferman” korisnik društvene mreže Tviter uputio predsedniku izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darku Glišiću i predsdniku Srbije Aleksandru Vučiću očekujem hitnu reakciju tužilaštva i politike! Pretnje smrću prelaze svaku meru racionalnog ponašanja. Da li Srbija na izborima treba da glasa za one koji bi likvidirali ljude čiji su neistomišljenici, ljude koji grade naprednu Srbiju?? Šta ili ko se krije iza lažnog profila na tviteru? Ako je već toliko hrabar da upućuje smrtne pretnje, zašto ne izađe javno da narod zna čiju ideologiju kažnjavanja smrću treba da prati. U svojoj nemoći, Đilasovi puleni iza lažnih profila hvataju se za slamku spasa koju vide u vešanju i ubistvu??!! Da li su to ljudi koji treba sutra da vode ovu zemlju? Koji bi običan narod kažnjavali smrću ukoliko se drugačije izražavaju!!! Da li se vraćamo u srednji vek gde su ljude mučili na vešalima!? Da li stravičnim pretnjama smrću pokazujete narodu kako treba da se ponaša!? Da li je vaša ideologija da se gađamo međusobno kamenicama i da jedni druge probijamo kopljima?


Svaka bolest ima leka, a narod, nakon ovih reči Đilasovaca može samo da strahuje za svoju budućnost ukoliko bi njih pod pretnjom i samo pod pretnjom izglasao na izborima. Činjenica je da ako pretite nama, da ćete pretiti i našem narodu da vas glasa. Da li ste već spremili sprave za mučenje i uništenje poštenog naroda? I neka ove monstruozne pretnje budu znak svakom čoveku da Đilasovci jedino uteravanjem straha mogu da se dokopaju vlasti! Straha nema, dok smo mi tu da vodimo zemlju i svakog građanina u njoj. Oni niskim potezima mogu da probaju, narod da osudi a tužilaštvo da kazni! Jer pretnje na javnom nivou kao i pretnje i vređanje uopšte, su stvari protiv kojih se mi uspešno borimo kako bi obezbedili miran život narodu u Srbiji.
Zašto ne pokažete svoje lice da znamo čija je ideja da se narod ubija ako se vama ne dopada ono što oni misle. Izađite javno da se pogledamo u oči a ne da se kukavički krijete iza nečije suknje!
ANDRIJA ŽIVKOVIĆ. OO SNS LAJKOVAC