Sve neistine „Tompus“ Vuka Jeremića!!!

Vuk dlaku menja, ali ćud Vuk Jeremić – nikako. Ohol, licemeran, prevrtljiv, što bi i naš narod rekao „ ne obuva se u jednoj pameti!?!

Tek što su prošli beogradski izbori u kojima je njegov kandidat Dragan Đilas „riđobradi“ prošao kao bos po trnju – javnost iznenađuje novim „biserima“, svojstveni samo prevertljivim političarima, svojstveno takozvanoj deci komunizma:

  1. Prva neistina: Vuk Jeremić, pred izbore u Beogradu, „ kleo se pred prijateljima, da Đilasa očima ne može da gleda, da o njemu lično misli sve najgore, ali, eto, zbog onih spolja, mora da ga javno podrži“! Na taj način je pokušao da ubedi druge u ispravnost njegovog preleta i dvoličnosti…
  2. Druga neistina: Ubeđivao je saradnike da je to samo za beogradske izbore i da je njegov glavni cilj, parlamentarni u kojima će njegova stranka ići samostalno sa njim na čelu i da saradnja sa „Đilasom za koga svi znaju ko je i kakav je“ – ne dolazi u obzir!?
  3. Treća neistina: Danas( 2.04.), Vuk Jeremić u „njegovim omiljenim“ dnevnim novinama reče i ne poreče sledeće: „ Nastavljamo sa Đilasom i Jankovićem, treba da pjačamo blok“!?!

Dobro Vuče, šta je sada od svega ovoga istina? Kada nisi, a kada govoriš istinu? Ako si prvo obmanjivao građane Srbije, koga sada obmanjuješ, javnim pozivom na saradnju sa Đilasom i Jankovićem? Ili ti je, stigla nova „depeša iz Ujedinjenog Kraljevstva“?

Ne pišemo ovo zbog Vuka Jeremića, njegovih „nalogodavaca“, već zbog onih koji još uvek nisu upoznali pravu prirodu i ćud ovog „ našeg, a u stvari Vuka izvađenog iz Lamanša“?!  Ko ga još nije dobro upoznao, najbolje će ga upoznati kroz još jedan veličanstveni biser licemerja, dvoličnosti i gaženja srpskog dostojanstva: Vuk Jeremić u istom dnevnom listu kaže za situaciju oko Kosova i Metohije, između ostaloga: „ Vlast  nema „plan B“ i neće dobiti ništa zauzvrat“.

Da li Vuče misliš da su svi Srbi, ili bar velika većina, toliko slabovidi i kratke pameti, da ne shvataju bezizlaznost naše situacije?! Da su zaboravili da su je u nju uveli takvi kao što si Ti i tvoj mentor „Veliki Boris“?! I sad si se Ti našao da popuješ iz Hajata ili nekog luksuznog vračarskog kafića da li vlast u Srbiji ima „plan B“? Sve ste planove uništili Ti i tebi slični dosmanlijski političari… Alal vera „Tompus Vuče“ na bezobrazluku i nepoštovanju Srbije!!!

Ovo sada, nije ništa drugo nego ceđenje suve drenovine, koju ste vi odavno namerno posekli i bacili pod noge albanskim teroristima…

P. J.

FOTO: mc.rs

Оставите одговор