Tadić više nikome nije bitan!

Tužna slika u prostorijama SDS, na Konferenciji za novinare bez novinara

Na zakazanu Konferenciju za novinare u prostorijama stranke SDS, na kojoj je Boris Tadić trebalo da pred novinarima govori „ o nasilju koje sprovodi Vučićev režim“ – nije se uopšte pojavio bivši predsednik Srbije?!

Razlog, trenutak istine za doskorašnjeg  „ gospodara Srbije“: kada je Boris Tadić kroz poluotvorena vrata video da ga unutra čekaju samo dve novinarke agencije, i to bez TV kamera – odustao je. Besan i revoltiran što nisu došli brojni novinari, koje je izgleda očekivao, odlučio je da se uopšte ne pojavi.

Već stvoreni skandal, prvo apstinencijom novinara, a potom i sasvim nedžentlmenskim gestom lidera stranke, Borisa Tadića, pokušao je da ublaži portparol Konstantin Samolov. Rekao je, da je Tadić odustao od pojavljivanja, jer su došle samo dve novinarke?! A, onda je konstatovao, „da je neverovatno da dan nakon objavljivanja fotografija na kojima se građani i novinari razvlače  kao ovce po ulicama Beograda  na Vučićevoj inauguraciji, nijedan novinar ne dođe na Konferenciju za novinare jedne parlamentarne opozicione stranke, navodeći da time mediji implicitno podržavaju postupke aktuelne vlasti“.

FOTO: www.mc.rs

Оставите одговор