Talamba bi svakoj da zatalamba!? 

Da li je paraćinski funkcioner, Dragan Mitić zvani Talamba „strah i trepet za koleginice“:

Da se pozicija i moć na lokalnom nivou može upotrebiti ili bolje rečeno zloupotrebiti sumnja se, najbolji je primer predsednika opštinskog parlamenta u Paraćinu Dragana Mitića „čuvenog“ Talambe.

Naime, godinama unazad politička opcija koju predvodi pomenuti Talamba rukovodi opštinskim predškolskim ustanovama, kao i pojedinim Osnovnim školama. U tim ustanovama velika većina zaposlenih su pripadnice lepšeg pola, a opet većina njih, pogotovo onih mlađih, zaposlena je na određeno vreme.

E, sad, ono što je nepobitna istina je činjenica, da velika većina učiteljica i vaspitačica radi na određeno vreme!? Otuda se i javila direktna i otvorena sumnja, da Talamba „ovo namerno radi, da im ne daje ugovore na neodređeno vreme“, kako bi sa njima mogao da manipuliše, što politički, što i na neki drugi način?!

Takvo stanje, navodno predsednik gradske skupštine koristi kako bi neke od njih ucenjivao na najprimitivniji i najbrutalniji način nudeći im da mu se za produženje ugovora oduže seksualnim uslugama. Kažu isti nezvanični izvori antikorupcijskog portala Embargo, da „cinizam i bahatost ovog lokalnog funkcionera može posvedočiti više njih koje su doživele neprijatna iskustva i ucene“. Mada, ruku na srce, Talamba, bar sudeći prema ovim fotogarfijama koje je dobio portal Embargo, baš deluje onako „muški i švalerski“, pa nije isključeno da na ovog „ poznijeg lepotana i nasrće ženskinje“….

Portal Embargo, čiji je inače osnivač Udruženje za borbu protiv diskiriminacije i korupcije je nekoliko puta pokušavao da kontaktira ovim povodom „lepotana Talambu“, ali se na njegov broj telefona niko nije javljao!?

Ekipa portala Embargo

Оставите одговор