Trošio 107 litara goriva na 100 kilometara!!!

Saznanja o bahatom ponašanju Saše Jankovića dok je obavljao funkciju zaštitnika građana portalu Embargo pristižu svaki dan:

Poštovani Embargo.
Pratim vas redovno na internetu i shvatam da ste dotakli suštinu rada ili bolje rečeno manipulacije Saše Jankovića. To šta je radio sa ljudima, kako se prema nekima ponašao, najbolji je dokaz podatak da su mnogi bežali glavom bez obzira od njega.
Moja priča je vezana za vozače koje je Janković doveo u svoj kabinet na lični zahtev.
Jedan od njih je doveden iz Uprave za zajedničke poslove, a koji je u samoj Upravi disciplinski bio kažnjavan zbog zloupotreba oko goriva, ali mu to nije smetalo…Naprotiv…I kako to obično biva, Svoju delatnost muljanja nastavio je i kod Jankovića, očigledno po Jankovićevim instrukcijama, jer je Janković po prijavi zaposlenih kažnjavao one koji su prijavili lopova.
Naime, jednom prilikom dotični je uhvaćen kako je pisao da je potrošio 107 litara goriva na pređenih 100 kilometara. Iako je Janković bio suočen sa prijavom i dokazima, ne da nije kaznio lopova, već je kaznio onog ko je lopova prijavio, a lopova je unapredio i kasnije mu je dotični pored toga što je postao glavni čovek i nerazdvojni saardnik od velikog poverenja.

U potpisu: Radnik na poslovima zaštitnika građana

Оставите одговор