Uhvaćeni na delu: Zelenović i “alkonacelnik” Vasić umesto orezivanja zelenila i košenja trave orezali gradjane za 6 miliona dinara iako se time bave njihovi komunalci?!?

U JKP “ Stari grad” vri kao u košnici! Em sto su u epicentru haosa zbog korone i neadekvatne zaštite, od nezakonito imenovane zamenice direktora, Snežane Djokic dobili su usmeno obaveštenje da plate neće biti i da će njihova sudbina uskoro preci u ruke druge firme!? I da je to lično naredio Dušan Petrović, mada nikome nije jasno kakve on veze ima sa komunalcima? Zvanično nikakve, ali nezvanično, izgleda da se on i dalje za sve pita, zbog čega je Zivojin Vuletić samo politički izvršilac njegovih naredjenja?!
Još se bura oko najavljene teške sudbine komunalaca nije ni stišala, jer za ponedeljak se sprema reakcija zaposlenih – kad ih je zadesio novi sok!
Naime, u firmu je stigla faktura privatnog preduzeća LTO od 6.000.000 dinara za naplatu predizbornog orezivanja i sredjivanja zelenila na teritoriji grada! Da slučaj bude još mističniji, pobrinuo se “ Zojin sestrić” Miroslav Maksimović, koji, iako nema bas nikakvog pravnog osnova, on je primio i
potpisao :
⁃ Fakturu potpisao Miroslav Maksimovic rukovodilac sektora Javna higijena a ne nezakoniti zamenik direktora Snezana Djokic , menadzer Zoran Damjanovic ,rukovodilac sluzbe Zelenilo Slavica Radanovic ili jos uvek po APR -u vazeci direktor Miroslav Premovic – tvrde u komunalnom.
Svi ostali celnici su se razbežali… Direktora Premovica nema od Nove godine! Bivsa direktorka Snežana Djokic očigledno nije htela da potpiše ovu fakturu, kao ni jedan od sefova “ čuveni Damjanović” pa je to “ morao da uradi sestrić”…
Šta to prakticno znaci, jasno je svakom zaposlenom u komunalnom, da su to oprane pare koje su uložene u Zelenovicevu “prljavu kampanju, jer se uveliko priča da je firma koja je poslala fakturu njegov lični sponzor”?!?
Da li treba dodati i sledeće, da unutar JKP “ Stari Grad” postoji radna jedinica koja se bavi orezivanjem, ali, kako bi onda milioni otišli u privatne džepove i za Zelenovicevu kampanju?!
Ovako, umesto orezivanja zelenila, Zelenović je, po ko zna koji put, orezao gradjane Šapca, odnosno poreske obveznike za silne pare…
i opet isto pitanje: Dokle više?Sta još treba da se desi, pa da konačno dahije “ sjasu sa grbače naroda”?
Ekipa Njuz Sabac

Оставите одговор