“Ujka Semovoj družini”, jedna moćna bivša supruga prenela naređenje: brutalno napadati direktno Vučića, da odustane od konačnog rešenja za Kosovo!?

Opozicija, skupljena “ s koca i konopca, bez ideologije i metodologije”, okupljena oko samo jedne jedine ideje, što više mrzeti Aleksandra Vučića i to što direktnije i javnije pokazivati – ipak nije sama u tome.

Po rečima dobro obaveštenog izvora antikorupcijskog i neprofitnog portala Embargo, odluka da “ ova šaka jada” najbrutalnije i najdirektnije počne da otvoreno preti predsedniku Srbije – skovana je u centrali glavnih ideologa nezavisnosti Kosova.

U procepu činjenice da moraju popustiti i prihvatiti razgovor sa predstavnicima Srbije oko dalje sudbine lažne države Kosovo – odlučili su krenu u kontranapad, da “puste svoje četvoronošce” koji će direktno napadati Vučića, pa čak i po cenu da budu zbog toga i procesuirani!? Tako se Savez za Srbiju prepustio volji moćnika posredstvom  njihove bliske saradnice, naše, a u stvari njihove  gospođe, koja i zbog svog prezimena mrzi bilo kakve deobe…Ali zato ima ogroman uticaj na ovu šaku “alave grupice političkih lakeja”… I moć da ih drži pod kontrolom, jer im je ona prozor u onaj deo sveta  od koga  očekuju da ih ponovo dovede na vlast!?

Za izvršioca prljave rabote nisu previše morali da čekaju… Ko bi drugi, nego  “grebić Boškić”, (raspolućena ličnost iz političke žabokrečine)  mogao da tako brutalno napadne Aleksandra Vučića, direktno pozivajući na vojni puč ili državni udar? On mora da se dokaže, pa je ovo bio najkorisniji način da pokaže koliko je nekontrolisan i našta je sve spreman samo da do vlasti dođe…”Nesretnik” ne zna da će ga “žuti” izbaciti iz voza na prvoj krivini? Samo da odradi neke prljave stvari…

Priča o tobožnjoj izdaji Kosova za zapadnu centralu bila je najpogodnija “šarena laža” za napad na Vučića. Najjači i najbrutalniji do sada. Znaju kakav je srpski narod. Znaju za sva ona “ kafanska srpska junačenja” uz gromoglasno nazdravljanje “Kosovo je Srbija”!

Tvorci ovog specijalnog rata protiv Aleksandra Vučića dobro su izučili našu istoriju i tradiciju. Naučili da je u Srbiji uvek stradao onaj koji je problem hteo i umeo da reši?! I to tako, što je bio optužen, da je zapravo on i napravio taj problem, koji sada hoće tobože da reši?

Zar se isto danas ne dešava Aleksandru Vučiću? Nije proizveo problem na Kosovu i Metohiji, nije bio deo vlasti ni  kada je lično “prepošteni” dr Vojislav Koštunica amnestirao šiptarske zlikovce…Nije bio deo vlasti kada su gorele srpske svetinje na Kosovu, ubijana deca… Nije bio vlast niti njen koalicioni deo ni kada su šiptari proglasili nezavisnost, a odmah je priznale vodeće zapadne zemlje!?

Ali je sada optužen da je izdajnik, da je prodao Kosovo!? Čije Kosovo gospodo “lakeji iz Saveza za Srbiju”? Pa, to Kosovo ste vi, “anglosaksonsko-germanske pudlice” davno predali podvijena repa…Ali, smeta vam kad neko hoće da bar nešto vrati od otetog? Kakve li ironije ljudskog nesoja, da se Vi pozivate na Ustav i izdaju srpskih teritorija?! Izglasali ste virtuelni Ustav, iako ste znali da nemate nikakve ingerencije na teritoriji Kosova i Metohije?! I sada se pozivate na izdaju istog tog Ustava?! Vi koji ste kao mule ćutali kad je Tači proglašavao nezavisnost uz zurle, đinđuve i vatromet koji se “ do Beograda i Brisela video!

Valjda je svima jasno da je ovo poslednja bitka uperena direktno protiv Aleksandra Vučića. Da ga izbaci iz koloseka, da zaboravi na ono što je naumio da uradi… Da iziritiran digne ruke od svega?!

E, neće da može. Niti će. Čak ni u nekom novom “ Tadićevom filmu”… Ipak, ima nešto što zabrinjava Vučića…

Ako ikada Aleksandar Vučić digne ruke od politike, državnih poslova – neće to biti zbog Vas “ družino uzrasta Toma Sojera i Haklberi Fina”! Već samo i jedino zbog svih onih koje je Aleksandar za sve ove godine stvarao, podizao i učinio velikima i moćnima? A, danas su sve zaboravili. Zaboravili, da će opet bez “šefa” biti  kao Borino “ kuče u čakšire”…

Da li je to sudbina svih velikih ljudi u Srbiji od njenih početaka? Da ih uvek izdaju oni koje su “ kao od gline izvajali”. Ne kaže za džabe ona narodna “ čuvaj se prijatelja, a od neprijatelja znam da se moram čuvati”….

Komentar Embargo

Оставите одговор