Ustanak u Šapcu (101.dan): „Više neće moći da kupuju glasove i odbornike“!?

To što Nebojša Zelenović kao lopov sanja obruče i sanja probleme, to je njegov problem. Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić sanjaju lepe snove, a to su lepa budućnost Srbije, lepa budućnost Šapca i lepa budućnost svakog građanina, rekao je dr Boban Birmančević, narodni poslanik u republičkoj skupštini i poverenik GO SNS u Šapcu aludirajući na poslednje oglašavanje gradonačelnika Šapca gde je rekao da se oko Aleksandra Vučića i SNS “steže obruč”.

Na 101. protestu protiv Nebojše Zelenovića i aktuelne gradske vlasti, Birmančević je naglasio da kada “ovaj koji je kupovao glasove priča o poštenju i demokratiji i kada kaže da izbori moraju biti pošteni”, misleći na Zelenovića, on polazi od sebe i svojih šefova Dušana Petrovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, jer oni ne znaju šta znače pošteni izbori i kada sumnjaju oni misle o sebi.

– Oni kupuju glasove i odbornike. SNS nikada nije kupovala glasove i odbornika. Na vlast se dolazi demokratskim putem, izborima, i upravo na izborima ćemo doći na vlast i u Šapcu. Kada pomenemo Nebojšu Zelenovića, prvo što padne na pamet poštenim građanima je da je lopov i lažov. A osnovne studije za lažova završio je u Šapcu kod Dušana Petrovića, na specijalističkim studijama bio je kod Dragana Đilasa, i sada pokušava novim lažima, prevarama i obmana da pridobije Šapčane – istakao je dr Birmančević.

Miloje Dragojević, direktor Poljoprivredne stručne i savetodavne službe u Šapcu istakao je da “odlazeći gradonačelnik Nebojša Zelenović”, za tri i po godine ništa nije uradio u svom gradu. Zato mu sleduje da ide da laže, otima ponovo, jer on za građane Šapca ništa nije uradio. Sramotno je, kako je Dragojević naglasio, da gradonačelnik Zelenović ode u selo Donja Rumska i da izjavu za medije kako im je on uradio put, a istina je zapravo da su meštani Donje Rumske platili asfaltiranje tog puta i to 10.000 evra.

– Zato ponovo pozivamo sve meštane seoskih mesnih zajednica da ne izdvajaju nikakve pare za puteve, kanalizaciju i vodovodnu mrežu jer to je finansiranje gradske vlasti, gospodina 50 posto i njegovih izvršitelja Nebojše Zelenovića i Miodraga Filipovića. Odlazeći gradonačelnik ide po drugim mestima i lepi nalepnice “bojkot”, ali nije nalepio po svom gradu. Ako bojkotuješ, valjda prvo bojkotuješ u svom gradu gde si gradonačelnik – rekao je Miloje Dragojević.

Оставите одговор