Ustanak u Šapcu (110.dan): Zelenović se poverio saradnicima, „sva sreća što je državni revizor kontrolisao budžet od 2015.“….

Na 110. protestu Šapčana ponovljeni su zahtevi  upućeni Nebojši Zelenoviću da podnese ostavku i ne čeka izbore na kojima će dobiti jasnu poruku od gradjana.

  • Nebojša Zelenović ne vidi ono što vide građani Šapca, a to je da treba da ode. I umesto da ode što pre, on zapošljava nove kadrove – rekao je Aleksandar Pajić ,šef odborničke grupe SNS-a u gradskoj skupštini u Šapcu. –  Poslednja vest iz njegovog okruženja je, da je za svog pomoćnika imenovao Mariju Ratković, koja je zadužena da se bavi politikom mladih. Pogledajte na društvenijm mrežama kako se slikala sa srednjim prstom, na WC šolji. To je osoba koja treba da se bavi problemima mladih ljudi. To su njegovi kadrovi koje će da plate gradjani od svog novca. I ta vest nije zainteresovala lokalne medije, koji to nisu objavili. Na poslednjoj sednici skupštine čuli smo kako je godinu dana Nebojša Zelenović lagao svoje gradjane. Predsednik skupštine Nemanja Pajić rekao je da grad nema kapacitet da uradi projekat o rekonstrukciji Opšte bolnice. Zbog toga šabačka bolnica nije ušla do sada u državni projekat, a Nebojša Zelenović je sve vreme lagao da republička vlast nije dozvolila rekonstrukciju bolnice. Grad nije u stanju da uradi taj projekat, to je priznao i Nemanja Pajić, predsednik skupštine, a Nebojša Zelenović sve vreme laže i obmanjuje gradjane.

Pajić je rekao i to, da već svi znaju da je po drugi put osudjen pred Višim sudom u Šapcu za nezakonito trošenje novca iz budžeta.

  • A ja vam kažem,. Da se po gradu uveliko priča, da se svojim najbližim saradnicima poverio da je prava sreća što je državni revizor kontrolisao 2015. godini, jer je u svakoj narednoj radio još gore stvari. I dok priča priče da će navodno bojkovati izbore, šef odborničke grupe u gradskoj skupštini Živojin Vuletić, kaže da se uveliko spremaju na lokalne izbore i poručuje“zar ste mislili da ćemo bez borbe predati vlast“?-rekao je Aleksandar Pajić ,šef odborničke grupe SNS-a u gradskoj skupštini u Šapcu.

Radivoje Mićić, poverenik Gradskog odbora SNS-a kaže za Zelenovića da je on u društvu onih koji ne poštuju ni državu ni njenu svetinju zastavu, sa kojom lupaju na vrata Skupštine.

  • Nedavno je gostovao na televiziji N1 i umesto da iskoristi to vreme i kaže nešto pametno, i nešto što nismo čuli, saznali smo ponovo da je reč o mrzitelju svog naroda i države. Mi mu poručujemo  da je dosta govorio laži i da neko ko nema planove za budućnost i ideje, treba da ode. Dobili su jasan odgovor od svojih gradjana u Šapcu na takozvanomn slobodnom izjašnjavanju o trošenju novca iz budžeta Mesnih zajednica. Izašlo ih je samo 9 odsto, to je maksimum koji ih podržava, a u prigradskom naselju Majur, samo 2 odsto. To je odgovor na njihovu politiku. I ja mu poručujem, Zelenoviću, bolje se skloni na vreme, nemoj čekati izbore  već podnesi ostavku. Ne brini za Dušana Petrovića, naći će on nekog drugog ko će ga slepo slušati, kao što si ti do sada radio – poručio je Zelenoviću Radivoje Mićić, poverenik Gradskog odbora  SNS-a u Šapcu.

Оставите одговор