Valjevski SPS se odrekao Ivice Dačića!

Još se posteno nije ni osusilo mastilo na potpisanom ugovoru o dolasku novog investitora u Valjevo, a valjevski socijalisti u Valjevski SPS se odrekao Ivice Dačića.

Još se posteno nije ni osusilo mastilo na potpisan ugovor o dolasku novog investitora u Valjevo, a valjevski socijalisti, u zelji da sto pre pokušaju da odobrovolje SNS -izlaze sa predlogom da se predsednik Srbije Aleksandar Vucic proglasi za počasnog gradjanina Valjeva.
Prirodno bi bilo da članovi stranke predlažu svog predsednika stranke, ali u Valjevu mnogo ne mare za doslednost kada je u pitanju nacin da se docepaju vlasti.
Svi smo mi svedoci zasluga Aleksandra Vucica kao i obecanja koja se jedno po jedno ispunjavaju i sigurno da bi ovakav predlog u nekom momentu došao i od strane aktuelne većine u valjevskom parlamentu, ali socijalisti su ih preduhitrili iz jako poznatih razloga.


Biće da su valjevski socijalisti sami ocenili da njihov predsednik Ivica Dacic koji je ujedno i predsednik narodne Skupstine nije dovoljno dobar kandidat za titulu počasnog gradjanina,pa su predložili za tu funkciju predsednika SNS i predsednika države – Aleksandra Vucica.
Ovakav samar sigurno Ivica Dacic nije očekivao od svojih valjevskih pulena, ali iskreno iznenadili su, ne samo njega, već celokupnu valjevsku javnost.Niko nije očekivao da će ovakvom brzinom valjevski SPS u ulozi mlade u miraz poneti ozbiljan predlog misleći da će sa tim mirazom uspeti da udju u vlast, tj da se udaju za malo vlasti.
Zato su danas predmet ozbiljnih šala po valjevskim kuloarima i svi ocekuju reakciju Ivice Dačića o potezu njegovih sledbenika.
Čak su i svoj dopis zavrsili recima :

Živeo Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic!
Živelo Valjevo!
Živela Srbija!
Valjevski naprednjaci će sa zadovoljstvom prihvatiti ovaj predlog, jer dobija na težini kada opozicija prepozna sve ono dobro sto danas radi prvi covek države.
Jedino ostaju dosledni u odluci da od navodnog ulaska SPS u lokalnu vlast nema ništa.Na kraju krajeva svi srecni i zadovoljni…
E.E.