Velika igra malog šabačkog piona: Po čijem nalogu je Nebojša Zelenović pustio zloduha iz boce na Vojsku Srbije?

Ko nije učio u školi logiku, evo idealnog primera kako se od ničega pokušava napraviti nešto, kako se jedna poluistina, jedna dezinformacija da ministar vojni nije hteo da pomogne opozicionom Šapcu koristi u dalje medijske harange iz iste beogradske kuhinje u čije lonce prepune lične mržnje su odavno ubacili sve one za koje misle da su razlog zbog čega njih narod –NEĆE!?

Koliko je daleko dobacila Zelenovićeva dezinformacija videlo se već juče, po onome što je na Tviter nalogu, napisao dramaturg Siniša Kovačević u svom mrskom stilu punom lične mržnje, kada je  nazvao ministra vojnog najobičnijom karikaturom, postavljajući epsko pitanje, “ da li znaš karikaturo od ministra, da u Prvom i Drugom ratu nijedna šabačka i mačvanska kuća nije bila bez crnog barjaka i dobrovoljca…Potomcima tih ljudi vi ne dajete krevete, Kuge ljudske…”, napisao je između ostaloga..

Eto, kakve je efekte izazvala Zelenovićeva poluistina, njegovo kobajagi plakanje, što mu Vojska nije dala krevete, kao da mu je samo to falilo u pomoći životno ugroženim građanima Šapca?! Znaju Šapčani da od njega odavno vajde nema, pa neku veliku pomoć od njega i njegovog šefa Dušana i ne očekuju, ali im itekako smeta što se iz Beograda sada vodi kampanja protiv Vojske Srbije, njenih čelnika  I ministra vojnog!? 

Da li je to odgovor i rekacija na izuzetno zalaganje i neviđen moral svakog pripadnika VJ u borbi protiv nevidljivog neprijatelja u kome su i sami postali česta meta teške zaraze… Da li je sada potrebno da Siniša K. lamentira i drži nam lekcije iz patriotizma udružujući se sa onima koji su gore opustošili ovu našu Srbiju od bilo koje zaraze ili Švaba?! Zar zbog 300 kreveta koje Šabac nije dobio, ne voljom Vojske Srbije, hoćemo da srušimo sve što su učinili do sada? 

Zar treba jedan osuđeni proneveritelj narodnih para, prokazani i dokazani politički nasilnik da bude taj, sudija Vojsci Srbije, svim njenim generalima i generalisimusima… Onaj koji je na silu upadao u državnu televiziju, policijsku stanicu u Lučanima, lomio znakove i ograde po centru Beograda – treba da bude okidač na političkoj artiljeriji Đilasove mašinerije – koja se inače odavno guši u sopstvenim medijskim lažima i neistinama zbog čega im niko više ništa ne veruje!? 

Ako je “kera u početku lajala sebe radi”, sada smo više nego sigurni, da “ laje sela radi”… A, kad jedna zalaje u selu, očas posla se javljaju i druge…Da se solidarišu, dokažu i pokažu…Ponekad i iz čiste dosade, dok na lancu prekraćuju sumorne dane sopstvene nemoći i neprimećenosti.

Eto, to se upravo dešava danas. Kamen laži je bačen u vodu. On tone u zaborav, kao i svaka druga neistina. Okolo se kratko vreme šire koncentrični krugovi u koje se pecaju njemu slični. A, onda i oni nestaju kao da uopšte nisu ni postojali. Niti više iko moće dokazati da su uopšte i postojali. Svaka sličnost sa nekim ljudima u Srbiji je sasvim namerna…

Da u svemu rečenom ima “itekako mesa”, dokaz je pokušaj da se u ovu mašinu dezinformacija uvuče i Saša Paunovićm

E.E.  

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *