Veseli se srpski rode-Novak je simbol slobodarskog dela sveta!

Đokovića možemo nazvati Teslom u svetu tenisa. Nema sumnje da je on za „beli sport“ ono što je Tesla bio za elektricitet.

Novak je, baš poput Nikole Tesle preobrazio ono čime se bavi i, isto tako, pokazao i dokazao neverovatno čovekoljublje u svakoj prilici, kada god je to bilo potrebno.
Srpski narod je iznedrio velikane, od Tesle do Đokovića! Mala Srbija je ipak dovoljno velika da zaduži čovečanstvo!
Svetski broj jedan i najbolji teniser ikada, naš Nole, doživeo je da ga šikaniraju i tretiraju kao razbojnika u zemlji gde je devetostruki šampion, ali i zemlji kojoj je pomogao kada joj je to bilo potrebno!?
Ne treba da čudi jer, eto, ta Australija je i napravljena od „razbojnika, kockara i ljudi koji su nešto skrivili zakonu“ pa ih je Britanija poslala što dalje. Šta očekivati od „razbojnika“ sem da se „razbojnički“ ponaša.
Ali, eto, uprkos svemu, naš Novak je sve stoički izdržao i pokazao celom svetu srpsku smernost, kulturu i držanje! Veseli se srpski rode-Novak je postao simbol slobodarskog sveta! Srbin, čiju su zemlju osnovali svetitelji je pokazao „kengurima“ čiji su „očevi osnivači razbojnici i kockari“ da mi u Srbiji znamo da dostojanstveno podnosimo sve!
B. M.