Vesić: „Bastaću nećemo oprostiti ni evro duga koji su napravili njegovi kompanjoni, zna se kakvog pedigrea“!?!

SRC ‘Milan Gale Muškatirović’ oslobođeni su onih koji su napravili dugove, napisao je zamenik gradonačelnika.

Zamenik gradonačelnika i gradski menadžer Goran Vesić sa ponosom je objavio na svom Fejsbuk profilu da je danas do 15 sati, na otvorenom bazenu SC „25. Maj – Milan Gale Muškatirović“ bilo 1623 posetilaca.

– U pozadini vide se građevinski kranovi, simbol beogradskog preporoda od 2014. godine koji pokazuju kako se naš grad razvija. Tako će biti i sa ovim sportskim centrom koji je sada oslobođen od kriminalaca, crnogorskih i srpskih, koji su napravili dug od skoro milion evra. Dug će morati da vrate oni koji su ga napravili.

I tu Bastaću neće pomoći ni N1, ni Ćulibrk, ni Slobodna Evropa, ni Danas. Vidim da su se svi ipregli da nas nateraju da oslobodimo opštinu Stari Grad vraćanja duga. E pa neće moći. Onaj ko je napravio dug moraće i da ga vrati.

Mi da im oprostimo dug, a Bastać će da potroši skoro onoliko koliko duguje u Sportskom centru, ili petinu opštinskog budžeta, na dve privatne firme preko kojih plaća odbornike da glasaju u Skupštini gradske opštine Stari Grad i podržavaju njegove predloge – napisao je Vesić na Fejsbuku.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *