VESIĆ: Zaustavljeno bahaćenje Dragana Đilasa! Navikao da krade građane, od novca do parking mesta! (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika je naglasio da je Dragan Đilas imao ugovor za korišćenje jednog parking mesta od 2008. godine, te da je na osnovu tog ugovora bez ikakvih problema mogao da korsiti bilo koje mesto u garaži, ali da on to nije ispoštovao.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, sa novinarskim ekipama obišao je garažu JKP “Parking servisa” u Požarevačkoj ulici. On je prisutnima pokazao garažu koju je koristio bivši gradonačelnik Beograda, Drgan Đilas, i to protivzakonito.

Autor: Promo

– Pogledajte kako je napravio od javne garaže koja pripada građanima kako je napravio svoju privatnu garažu. U ovoj garaži je gospodin Dragan Đilas 2008. godine imao ugovor za korišćenje jednog parking mesta, i mogao je da koristi bilo koje jedno parking mesto bez ikakvih problema na osnovu tog ugovora. Mi smo juče slikali, pošto smo dužni da pokažemo ta tri automobila koja su bila parkirana na ovom izlazu – rekao je Vesić prisutnima.

Zamenik gradonačelnika se zapitao šta bi se desilo da je neko iz aktuelne vlasti tako nešto uradio.

Autor: Promo

– Zamislite bivšeg gradonačelnika, ili bilo kog drugog da otme tako deo javne garaže. Da je to neko od nas uradio, u Beogradu, na Vračaru mislim da bi visili na Terazijama – naglasio je Vesić.

Kako kaže, garaža je “javni prostor, ovo pripada gradu a ne njemu privatno”.

Autor: Promo

– To čak nije mogao da iznajmi ni da je hteo, jer se iznajmljuju parking mesta, ni protivpožarni put ne može da se iznajmi i da još koristi za svoje potrebe – naglasio je Vesić.

– Ovo sada ostaje otvoreno i ovo sada vraćamo građanigradonačelnikajnj

Оставите одговор